Σίσσυ Χρηστίδου: Σε γιορτινό κλίμα η παρουσιάστρια – Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Σίσσυ Χρηστίδου: Σε γιορτινό κλίμα η παρουσιάστρια – Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: Σε γιορτινό κλίμα η παρουσιάστρια – Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Στο κλίμα των Χριστουγέννων αποφάσισε να μπει και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια αποφάσισε το απόγευμα του Σαββάτου να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της μαζί με τους δυο γιους της Μιχαήλ – Άγγελο και Φίλιππο-Ραφαήλ.

Φυσικά για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου της η Σίσσυ Χρηστίδου ζήτησε για ακόμη μια χρονιά τη βοήθεια του κουμπάρου και καλού της φίλου Παύλου Σταματόπουλου.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι αγαπά τα Χριστούγεννα και ότι αυτά συνεπάγονται γι΄αυτο και κάθε χρόνο φροντίζει να στολίζει το σπίτι της από νωρίς προκειμένου να βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό.

Το αποτέλεσμα του φετινού στολισμού είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και εκείνη θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

epirusblog.gr
5 of 5
Σίσσυ Χρηστίδου: Σε γιορτινό κλίμα η παρουσιάστρια – Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1932065308691819774
Σχόλια

Τα καλύτερα

item