Ελπίδα Νίνου: Διαψεύδει τις φήμες ότι παίρνει διαζύγιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη Ελπίδα Νίνου: Διαψεύδει τις φήμες ότι παίρνει διαζύγιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελπίδα Νίνου: Διαψεύδει τις φήμες ότι παίρνει διαζύγιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που έκαναν λόγο για διαζύγιο ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και την Ελπίδα Νίνου.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω των συνηγόρων της οικογένειας, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Κικής Πακιρτζίδου. 

«Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππιδη, Ελπίδα Νίνου, “προχωράει στο διαζύγιο”, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της, πιστεύοντας στην αθωότητα του» αναφέρουν οι δικηγόροι.

Ο λόγος που η Ελπίδα Νίνου αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση είναι ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες στην εφημερίδα Sprito το οποίο ανέφερε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μπαίνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην δικαστική διαμάχη που έχει μπροστά του, καθώς η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου φέρεται, να προχωράει στο διαζύγιο, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε να τον στηρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελπίδα Νίνου πηγαίνει συχνά και επισκέπτεται τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελπίδα Νίνου: Διαψεύδει τις φήμες ότι παίρνει διαζύγιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6534959502751998036
Σχόλια

Τα καλύτερα

item