Παγώνη: Τα χειρουργεία θα γίνουν κανονικά -Είδα στα μαγαζιά εικόνες συνωστισμού που με φόβισαν Παγώνη: Τα χειρουργεία θα γίνουν κανονικά -Είδα στα μαγαζιά εικόνες συνωστισμού που με φόβισαν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παγώνη: Τα χειρουργεία θα γίνουν κανονικά -Είδα στα μαγαζιά εικόνες συνωστισμού που με φόβισαν

Τα χειρουργεία στα νοσοκομεία θα γίνουν κανονικά για να εξυπηρετηθούν και τα non covid περιστατικά, τόνισε σήμερα η Ματίνα Παγώνη.

Αναφορικά με το έγγραφο που απέστειλε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα στους Διοικητές των υγειονομικών Περιφερειών και με το οποίο ζητά να μειωθούν, όπου είναι εφικτό, τα τακτικά χειρουργεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από την πίεση στο ΕΣΥ λόγω της πανδημίας, η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο MEGA σχολίασε «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με το υπουργείο, απλώς εμείς λέμε πρέπει να γίνουν έχουμε δίκιο, απλώς δεν έγινε η διαχείριση της ιστορίας σωστά».

«Εμείς που είμαστε στα νοσοκομεία και διαχειριζόμαστε την κατάσταση θα διαχειριστούμε και αυτή. Το κάθε νοσοκομείο θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση να βολέψει την κατάσταση για να εξυπηρετηθούν».

Παράλληλα η Ματίνα Παγώνη τόνισε πως έχει έρθει σε επαφή με αντιεμβολιαστές και μετέφερε τις απόψεις τους. 

Αναφέρουν ότι ο τρόπος που διαχειριστήκαμε τα πράγματα δεν ήταν σωστός, το να βγαίνουμε συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης, μιας και αυτή είναι η άποψη τους. «Ίσως έπρεπε να αφήσουμε τον κόσμο πιο ελεύθερο. Είναι ένα σκεπτικό που πρέπει να μας προβληματίσει», σημείωσε η κ. Παγώνη.

Παγώνη: Διπλή μάσκα σε εσωτερικούς χώρους

«Είδα στα μαγαζιά εικόνες συνωστισμού που με φόβισαν», δήλωσε για την αυξημένη κίνηση στην αγορά. «Αυτές τις ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Είναι γιορτές. Είναι ο κόσμος έξω», συμπλήρωσε. 

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και σε ορισμένα μέτρα προστασίας «να φορέσουμε διπλή μάσκα, σε εσωτερικούς χώρους και οι ανεμβολίαστοι για να είναι εντάξει να κάνουν ένα rapid test».


epirusblog.gr
5 of 5
Παγώνη: Τα χειρουργεία θα γίνουν κανονικά -Είδα στα μαγαζιά εικόνες συνωστισμού που με φόβισαν
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7896604719002850114
Σχόλια
item