Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί κανείς δεν λέει ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;» Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί κανείς δεν λέει ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί κανείς δεν λέει ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

Με αφορμή το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Νικολέττα Ράλλη στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Open «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» σχολίασε με τους συνεργάτες της το συμβάν.

«Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. 

Γιατί εκεί, συγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες» είπε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λόγους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά.

Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις».

Πηγή: govastileto.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί κανείς δεν λέει ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1058515956534532680
Σχόλια
item