Α.Ηλιάδη: «Παραγωγός με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε - Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή»

Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε πρωινή εκπομπή μίλησε μεταξύ άλλων για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει από παραγωγό, για τη σχέση της με την θρησκεία αλλά και για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

«Μου συνέβη και εμένα κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα παρενόχληση. Ήμουν 19 χρονών, ο παράγωγος μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος. 

Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα για να φύγω. Την επόμενη μέρα πήγα στην εταιρεία, είπα στον διευθυντή τι συνέβη, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα. Ήταν μια άσχημη εμπειρία αλλά αυτό που μου έδωσε τρομερή ικανοποίηση είναι πως ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τον χώρο», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Σχετικά με τοξικές και απρεπείς συμπεριφορές στον εργασιακό της χώρο, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε: «Δεν έχω αποχωρήσει ποτέ από σχήμα λόγω τοξικής συνεργασίας, όλες μου οι συνεργασίες ήταν υπέροχες. 

Από άποψη απαιτήσεων, κάποια στιγμή κάποιος θέλησε να με μειώσει. Ήταν άντρας καλλιτέχνης. Σε μια συνεργασία μου, ο επιχειρηματίας δεν ήταν συνεπής απέναντι στους καλλιτέχνες του κέντρου και η συνεργασία μας τέλειωσε πρόωρα. Ο επιχειρηματίας άφησε να εννοηθεί ότι ήμασταν εμείς που θέλαμε να φύγουμε από το μαγαζί».

«Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ, όταν ο μικρός γιος μου ήταν τριών ετών. Η γυναικολόγος μου “έφυγε” από καρκίνο, τη λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά. \

Η απώλεια της όρασής μου ήταν συνέπεια της υπερβολικής δόσης κορτιζόνης που έπαιρνα. Πάντα πίστευα στον Θεό. Η σχέση μου με το θείο στοιχείο υπάρχει από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. 

Στην εφηβεία πήγαινα στην εκκλησία αντί για βόλτα με τις φίλες μου. Έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα και όταν έβγαινα ήμουν ήρεμη. Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή», είπε επίσης η Αγγελική Ηλιάδη.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και την σχέση που έχει με τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Έχω θωρακίσει την προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχει ηρεμία στο σπιτικό μου. Η γιαγιά μου, Καίτη Γκρέυ, είναι θρύλος. 

Μου έβαλε το μικρόβιο για το τραγούδι. Έζησα πάρα πολύ μαζί της στα παιδικά μου χρόνια και έχω πολύ γλυκές αναμνήσεις από την φροντίδα που μου προσέφερε. Η ζωή τα έχει φέρει έτσι και η επικοινωνία χάνεται μερικές φορές. Δε νιώθω πολύ καλά με αυτό».

Σχετικά με το θρίλερ με τη συμμετοχή της στη Φάρμα, η Αγγελική Ηλιάδη απαντά: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αν θα με δείτε στη φετινή ‘Φάρμα’. Πέρυσι είχα πρόταση αλλά δεν προχώρησε από τη δική μου πλευρά. Δεν έχω και δεν είχα πρόταση από το Survivor αλλά και να υπήρχε δε θα πήγαινα, είναι πάρα πολύ μακριά».


epirusblog.gr
5 of 5
Α.Ηλιάδη: «Παραγωγός με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε - Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1662206105464950682
item