Η.Παπαγεωργίου: «Είμαι ερωτευμένη με πάρα πολλά πράγματα - Αν δεις ότι τα κάνω όλα λάθος μου αρέσεις»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, μίλησε για όσα την έχουν δυσκολέψει στην πορεία της στην τηλεόραση ενώ αποκάλυψε αν την αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Όλα με δυσκόλεψαν πέρυσι. Δεν είχα ιδέα τι έκανα! Το ζωντανό μου άρεσε. Πέρναγα πολύ ωραία. Στο GNTM δεν είχα το άγχος και την πίεση της τηλεθέασης, γιατί δεν τα γνώριζα καν και ήταν και ένα project που πήγε πάρα πολύ καλά, οπότε δεν το κατάλαβα.

Πέρυσι, υπήρχε ένα τεράστιο ρίσκο, οπότε δεν σκέφτηκα ποτέ «να κοιτάξω τα νούμερα μήπως είμαι πρώτη». Ούτε από το μυαλό μου δεν μου πέρασε. Οπότε ήμουν χαλαρή και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο που μπορώ και μάθαινα. Φέτος, αρχίσαμε κι αργά, είναι άλλο project, πρέπει να το βρούμε, δεν έχω αγχωθεί ακόμα»

Τα αρνητικά σχόλια 

«Τα αρνητικά σχόλια είναι για το θέμα της εμφάνισής μου περισσότερο και το θέμα των κιλών μου. Αλλά αυτό δεν νομίζω ότι αφορά και κανέναν. Αυτό έχει ξεκινήσει από το «ήμουν έγκυος». Ήρθα στην Ελλάδα, αντιμετώπισα μια νέα κατάσταση, δυσκολεύτηκα, κουράστηκα, στεναχωρήθηκα, άλλαξαν πολλά πράγματα για εμένα. 

Οπότε κατέληξα σε μια συνθήκη που δεν ήταν υγιής για εμένα και φαινόμουν έγκυος. Μου έλεγαν «με το καλό το μωρό». Δεν νευρίασα. Μου στέλνουν μηνύματα «που κρύβω το παιδί». Δεν έχω καλέ! Ήταν από το άγχος και την πίεση».

Τι είπε για τον Τάσο Ξιαρχό 

«Δεν είναι ωραίο ούτε αυτό που έχει γίνει με το κορίτσι, ούτε είναι ωραίο να σταυρώνεις τον άνθρωπο που έκανε το λάθος. Προφανώς αυτός έχει κάποιο πρόβλημα και ξεσπάει αλλού, οφείλεις να τον συμβουλέψεις και να τον βοηθήσεις. Το κορίτσι που δέχεται το bullying το στηρίζεις και του δίνεις αγάπη.

​​​​​​​Το να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο δεν μας κάνει καλό. Το θέμα είναι να δώσουμε αγάπη και να τα βρούμε κάπου στη μέση. Γιατί από θύμα, ξαφνικά, μπορείς πολύ εύκολα να γίνεις θύτης και το αντίστροφο. Είναι τόσο απλό να δώσεις αγάπη και αν το κάνεις θα σου γυρίσει πίσω».

Ο έρωτας και το φλερτ

«Είμαι ερωτευμένη με πάρα πολλά πράγματα. Οι αληθινές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ με έναν χωρισμό. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο αληθινά, τον αγαπάς για όλη σου τη ζωή, τον εκτιμάς, τον σέβεσαι και τον στηρίζεις. 

Που να ξέρω αν «ξανακολλάει το γυαλί;». Δεν με έχουν φλερτάρει πολύ στη ζωή μου και δεν έχω φλερτάρει κι εγώ γιατί είμαι λίγο ντροπαλή. Έτσι, δεν ξέρω καν πώς γίνεται αυτό. Πιστεύω ότι αν φλερτάρω τα κάνω όλα λάθος. Αν δεις ότι τα κάνω όλα λάθος, μου αρέσεις».

epirusblog.gr
5 of 5
Η.Παπαγεωργίου: «Είμαι ερωτευμένη με πάρα πολλά πράγματα - Αν δεις ότι τα κάνω όλα λάθος μου αρέσεις»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4984824545285166227
item