Μου αρέσει να ρωτάω και να χάνομαι Μου αρέσει να ρωτάω και να χάνομαι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μου αρέσει να ρωτάω και να χάνομαι

Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται αυτοεξέταση.

Nα πω την αλήθεια δεν έχω GPS, ούτε κάνω χρήση των ανάλογων ευκολιών τού κινητού, μου αρέσει να ρωτάω και να χάνομαι τελικά! 

Είναι υπό όρους ευχάριστο να χάνεσαι, and it makes you wonder ( η καλύτερη φράση των Led Zeppelin ), είναι κάτι πού συμβαίνει χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις . 

Κάτι σαν τις αλλεργίες, συμβαίνουν χωρίς να ξέρεις γιατί, σε ελέγχουν σε καθορίζουν και εσύ στέκεις ανήμπορος, πας στον γιατρό και βρίσκει την αιτία, τι κάνει; βρίσκει την αιτία και δίνει το ανάλογο φαρμακάκι.

Τώρα όλοι έχουμε και αλλεργίες μη επιδεχόμενες φαρμακευτικής θεραπεία , κάτι είναι που δεν γουστάρουμε , πού δεν το αντέχουμε, το κάνουμε εχθρό και αυτό εξακολουθεί να μεγαλώνει και, να μάς ενοχλεί , άντε τώρα να πεις στον αλλεργιολόγο ότι έχεις αλλεργία στον Μητσοτάκη για παράδειγμα , δεν θα πας . 

Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται αυτοεξέταση . Παίρνεις το ιστορικό τού πάσχοντος , αναγνωρίζεις τα συμπτώματα , ψάχνεις να βρεις τίς αιτίες , τις εντοπίζεις , τις εξετάζεις , τις αξιολογείς και μετά αποφασίζεις .

Αντε πάλι , σού γλύτωσα κάνα κατοστάρικο !

epirusblog.gr
5 of 5
Μου αρέσει να ρωτάω και να χάνομαι
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5734218226851182797
Σχόλια

Τα καλύτερα

item