Τζένη Καζάκου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, η τηλεόραση και η σύγκριση με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη

Η Τζένη Καζάκου φέτος συμμετέχει στην τηλεοπτική κωμωδία της χρονιάς, Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα.

Η νεαρή ηθοποιός, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό της από τον Στέλιο Λεγάκη αλλά και της φήμες περί νέας σχέσης.

Δίνοντας μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life η Τζένη Καζάκου αποκάλυψε όσα δεν γνώριζες για το ξεκίνημά της στην υποκριτική αλλά και τις αμέτρητες φορές που την συγκρίνουν με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

Πώς βρέθηκες να πρωταγωνιστείς στη σειρά, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα;

Μου τηλεφώνησε ο βοηθός σκηνοθέτη και casting director της σειράς, Έλενα Δημητρακοπούλου, την οποία γνώριζα από τη σειρά, Κόκκινο Ποτάμι. 

Κάναμε δύο δοκιμαστικά με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου και αμέσως διαπιστώσαμε ότι υπάρχει τρομερή χημεία.  

Όταν έμαθα ότι πήρα τον ρόλο, ήταν για μένα ένα σοκ. Στη σχολή πάντα έπαιρνα δραματικούς ρόλους. Μαθαίνω πολλά πράγματα γιατί ως τώρα δεν είχα καμιά σχέση με την κωμωδία. 

Ο Μιχάλης και ο Θανάσης μου μαθαίνουν μια διαφορετική μορφή υποκριτικής. Είχα μεγάλο άγχος γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι κωμική, ούτε ότι έχω χιούμορ.

Σου λένε συνεχώς ότι μοιάζεις με τη γιαγιά σου, Τζένη Καρέζη. Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;

Αυτή η σύγκριση με τη γιαγιά μου γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που βγαίναμε έξω με τους γονείς μου. Με κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω και έλγαν: Αχ, πόσο της μοιάζεις. 

Μετά στην εφηβεία δημοσιεύονταν άρθρα του στυλ “Βρείτε τις διαφορές” Είχα θυμό και απορία γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Τώρα που περνούν τα χρόνια βλέπω την απώλεια της γιαγιάς μου.

Στην δραματική σχολή είχες καθηγητή τον παππού σου, Κώστα Καζάκο. Πώς ήταν αυτό; 

Στις εισαγωγικές εξετάσεις είχα τρομερό άγχος που θα ήταν ο παππούς μου εκεί. Πιο πολύ άγχος άγχος είχα που θα ήταν εκεί, παρά για το αν περνούσα στη σχολή. 

Μάλιστα ο παππούς μου είχε πει στους γονείς μου, χωρίς εγώ να το γνωρίζω οτι “αν δεν δω κάτι στη Τζένη δεν πρόκειται να την βάλω σε αυτή τη διαδικασία γιατί θα ταλαιπωρηθεί πολύ το παιδί”.

Πήγαν όλα καλά και πέρασα. Όταν τον είχα καθηγητή στο πρώτο έτος υπήρχε αμηχανία γιατί δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι . 

Αν του μιλούσα στον πληθυντικό θα ήταν αστείο για μας του δύο, επειδή ήταν παππούς μου.  Αν του μιλούσα στον ενικό θα ένιωθαν άσχημα όλα τα άλλα παιδιά. Εκείνος το διαχειρίστηκε πολύ καλά χωρίς εύνοιες και διακρίσεις.

Πρόσφατα αποκάλυψες πως ότι είσαι μόνη σου στην προσωπική σου ζωή, αφού τελείωσε η σχέση του με τον Στέλιο Λεγάκη…

Ναι, ζω με τη μητέρα μου και τα δυο μας σκυλάκια.

Σε πλησιάζουν τα αγόρια;

Η αλήθεια είναι ότι δεν με πλησιάζουν τόσο πολύ έξω, αλλά νιώθω ότι λίγο φοβούνται, διστάζουν.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Καζάκου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, η τηλεόραση και η σύγκριση με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3623776573529578226
item