Ήπειρος: Επίσκεψη αστραπή του Πιερρακάκη στην Ήπειρο Ήπειρος: Επίσκεψη αστραπή του Πιερρακάκη στην Ήπειρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Επίσκεψη αστραπή του Πιερρακάκη στην Ήπειρο

Αύριο, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης θα επισκεφτεί την Ήπειρο. 

Συγκεκριμένα ο κ. Πιερρακάκης θα επισκεφτεί στις 10 το πρωί το Οικολογικό Κέντρο Δεδομένων της ΕΔΥΤΕ ΑΕ (φορέα εποπτευόμενου από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης) στο Λούρο Άρτας όπου και θα υπογραφεί συμφωνία με την ΕΔΥΤΕ και τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας των δυο φορέων

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός θα επισκεφτεί τα γραφεία της Teamviewer στα Ιωάννινα ενώ στις 13.00 θα επισκεφτεί την Περιφέρεια Ηπείρου.

Το απόγευμα ο κ. Πιερρακάκης θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία στον Πολιτιστικό χώρο Δημήτριος Χατζής (Παλαιά Σφαγεία), με θέμα “Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή. Η θέση της Ελλάδας σε ένα μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον”.

Ο υπουργός θα μιλήσει για την Ασφάλεια και την Προστασία του Πολίτη σήμερα στην Ελλάδα.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Επίσκεψη αστραπή του Πιερρακάκη στην Ήπειρο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3231302512522738661
Σχόλια

Τα καλύτερα

item