Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να στολίσετε το δέντρο σύμφωνα με έρευνα Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να στολίσετε το δέντρο σύμφωνα με έρευνα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να στολίσετε το δέντρο σύμφωνα με έρευνα

Από τις αρχές Νοεμβρίου αρχίσαμε να βλέπουμε τους πρώτους χριστουγεννιάτικους στολισμούς.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ERF όμως, τα περισσότερα νοικοκυριά θα στολίσουν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Η μέρα δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς σύμφωνα με την παράδοση τα στολίδια πρέπει να μπαίνουν τέσσερις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα.

Σε άλλο σημείο της έρευνάς του στη Βρετανία, το ERF διαπίστωσε επίσης ότι οι νεότεροι έβαλαν τα διακοσμητικά τους νωρίτερα, με εκείνους κάτω των 35 ετών να επιλέγουν να διακοσμήσουν το σπίτι τους 29 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.  

Όσον αφορά το είδος των δέντρων που αγοράζουν οι Βρετανοί, πάνω από το 68% των ανθρώπων επιλέγουν ένα τεχνητό δέντρο που μπορούν να επαναχρησιμοποιήσουν κάθε χρόνο, ενώ το 6% των Βρετανών δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το βάλουν καθόλου.

Η ομάδα του ERF προσθέτει: «Τα χρήματα είναι μια τεράστια ανησυχία για τους ανθρώπους αυτήν την εποχή του χρόνου, και η έρευνα από το ERF δείχνει ότι περισσότερο από το ένα πέμπτο δεν θα ξοδέψει τίποτα σε διακοσμητικά με την επαναχρησιμοποίησή τους από το προηγούμενο έτος.

Στο αντίθετο άκρο, σχεδόν το ένα τέταρτο (24%) θα ξοδεύει ευχαρίστως πάνω από 100 λίρες κάθε χρόνο σε καινούργια στολίδια».

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να στολίσετε το δέντρο σύμφωνα με έρευνα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8567400243768739392
Σχόλια

Τα καλύτερα

item