Ο Απόστολος Γκλέτσοςγια την υπόθεση με τα ναρκωτικά: «Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε» Ο Απόστολος Γκλέτσοςγια την υπόθεση με τα ναρκωτικά: «Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Απόστολος Γκλέτσοςγια την υπόθεση με τα ναρκωτικά: «Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε»

Στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας με τον Μάριο Φραγκούλη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης μεταξύ άλλων celebrities ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα ρωτήθηκε για την υπόθεση που τον ενέπλεκε με εμπόριο ναρκωτικών και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους!

«Ήταν όλο δημοσιογραφικό. Εσείς οι δημοσιογράφοι το φτιάξατε το θέμα, εσείς το πουλήσατε, εσείς και το τελειώσατε. Κινήθηκα νομικά, αλλά και τι να κάνω τώρα; Δεν με κάλεσε ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής. 

Δεν έχω καμία ανάμειξη με όλα αυτά. Εδώ η κυρία Τατιάνα, μου έβγαλε ψεύτικη μάνα. Επί δύο μήνες προσπαθούσε η μάνα μου να με πείσει ότι είναι η μητέρα μου. Μου έβγαλε άλλη μάνα. Βγήκε ψεύτικη μάνα» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια απάντησε κατηγορηματικά και σε ερώτηση αν θα παντρευτεί με τη σύντροφό του.

«Τι λέτε τώρα; Στα 55 μου χρόνια με κόρη της παντρειάς να παντρευτώ; Σας παρακαλώ. Ε δεν θα γίνουμε και γελοίοι!» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού.epirusblog.gr
5 of 5
Ο Απόστολος Γκλέτσοςγια την υπόθεση με τα ναρκωτικά: «Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3389927596430646769
Σχόλια

Τα καλύτερα

item