Η.Παπαγεωργίου για Β.Καγιά: «Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον - Όλοι ξέρετε την αλήθεια» (βίντεο) Η.Παπαγεωργίου για Β.Καγιά: «Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον - Όλοι ξέρετε την αλήθεια» (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η.Παπαγεωργίου για Β.Καγιά: «Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον - Όλοι ξέρετε την αλήθεια» (βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης, μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια. Άντεχα και περισσότερο στο GNTM κι εννοείται θα καθόμουν παραπάνω. 

Είμαι επαγγελματίας και κάνω την δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ότι καλύτερο μπορώ. Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. 

Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο. 

Δεν κρατώ κακία… Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο… Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. 

Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.epirusblog.gr
5 of 5
Η.Παπαγεωργίου για Β.Καγιά: «Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον - Όλοι ξέρετε την αλήθεια» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8660280803932446276
Σχόλια

Τα καλύτερα

item