Αφροδίτη Λιάντου: Τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της η πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» Αφροδίτη Λιάντου: Τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της η πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αφροδίτη Λιάντου: Τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της η πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς»

Η πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» Αφροδίτη Λιάντου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Ο σύντροφός της ακούει στο όνομα Γιώργος και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης.

Το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη και ο Γιώργος ανέβασαν τρυφερά στιγμιότυπα στο Ιnstagram, αποκαλύπτοντας μάλιστα την απόσταση που τους χωρίζει, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

«See you soon, Love you» έγραψε η νεαρή ηθοποιός – τραγουδίστρια.

Η σχέση το ζευγαριού μετρά σχεδόν δυο χρόνια με τη νεαρή ηθοποιό να  μην κρύβει πλέον τον έρωτά της.

Πρόσφατα μάλιστα η Αφροδίτη Λιάντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη  όπου και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, μιας και αρχικά τη γνωρίσαμε από της πρώτες της δουλειές στον χώρο της μουσικής.

«Πλέον μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει αυτό που ζω στη Γη της Ελιάς. Είναι πολύ δημιουργικό. Κάθε μέρα έχω κάτι καινούριο να καταφέρω. Αν έχω ευκαιρίες μετά τη σειρά θα ήθελα να το συνεχίσω», αποκάλυψε για τη σειρά του Mega στην οποία και πρωταγωνιστεί.


epirusblog.gr
5 of 5
Αφροδίτη Λιάντου: Τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της η πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9111978366017012495
Σχόλια
item