Γιάννενα: Διακοπές νερού σήμερα Σάββατο και Κυριακή στο δίκτυο του Σ.ΥΔ.Λ.Ι Γιάννενα: Διακοπές νερού σήμερα Σάββατο και Κυριακή στο δίκτυο του Σ.ΥΔ.Λ.Ι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Διακοπές νερού σήμερα Σάββατο και Κυριακή στο δίκτυο του Σ.ΥΔ.Λ.Ι

Για τις ημέρες και ώρες Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2:00 μ.μ – 6:00 μ.μ και Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2:00 μ.μ – 6:00 μ.μ, προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ, θα έχει ως αποτέλεσμα τη παύση-αναστολή λειτουργίας του Η/Μ εξοπλισμού στις εγκαταστάσεις γεωτρήσεων και αντλιοστασίων του Σ.ΥΔ.Λ.Ι στις αντίστοιχες περιοχές και ώρες. 

Ως εκ τούτου από την υπηρεσία μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ: Αναμενόμενη μείωση πίεσης ή και διακοπή υδροδότησης σε κατοικίες και επιχειρήσεις, των περιοχών:

Δήμος Ζίτσας: Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελαρρικό, Λίθινο, οικισμοί Γραμμενοχωρίων: Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη, Γραμμένο, Βαγενίτι, Πολύλοφος , Λύγγος καθώς και τμήμα Ζίτσας (Προφήτης Ηλίας). 

Δήμος Ιωαννιτών: Κόντσικα, Ασβεστοχώρι και Κοσμηρά (τμήμα). 

Η επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων Σ.ΥΔ.Λ.Ι θα πραγματοποιηθεί άμεσα με την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και η εξομάλυνση της υδροδότησης των κατοίκων θα γίνει σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε κανονικά το δίκτυο ύδρευσης και οι δεξαμενές. 

Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης – πριν και μετά την διακοπή – μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών. Ο πρόεδρος Γεώργιος Αρλέτος


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Διακοπές νερού σήμερα Σάββατο και Κυριακή στο δίκτυο του Σ.ΥΔ.Λ.Ι
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4790264852013226846
Σχόλια
item