Η Ηλιάδη μπήκε στη «Φάρμα» – Αυτή η τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση της σε νυχτερινό σχήμα Η Ηλιάδη μπήκε στη «Φάρμα» – Αυτή η τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση της σε νυχτερινό σχήμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ηλιάδη μπήκε στη «Φάρμα» – Αυτή η τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση της σε νυχτερινό σχήμα

Αν και η Αγγελική Ηλιάδη, είχε δρομολογήσει τις νυχτερινές της εμφανίσεις και είχε φωτογραφηθεί και για την αφίσα του Vegas Live Stage, όπου θα έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου, μαζί με τους Γιώργο Βελισσάρη, Χαρά Βέρρα και Πέτρο Ίμβριο, η πρόταση-πρόκληση από την «Φάρμα», έφερε, ανατροπή στα σχέδιά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, είπε το «ναι» να μπει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, παρόλα αυτά όμως, μην αθετώντας τον λόγο της προς τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, συμφώνησαν, με την αποχώρησή της από το παιχνίδι, να επιστρέψει κανονικά στο πόστο της, στο hot spot διασκέδασης, της οδού Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο. 

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, έπρεπε άμεσα, να αντικατασταθεί προσωρινά, από μία άλλη γνωστή ερμηνεύτρια, όπου θα συμπληρώσει την τετράδα της απόλυτης διασκέδασης.

Έτσι, η Σοφία Δανέζη, που πληροί όλο το πακέτο, είναι αυτή που θα απολαμβάνουμε στη θέση της Αγγελικής Ηλιάδη, μέχρι εκείνη να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, στη Φάρμα, και να μπορεί να επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο. 

Η Σοφία Δανέζη, φωτογραφήθηκε από τον Κώστα Πρόφη για τη νέα αφίσα, και είναι έτοιμη, να μπει στην αρένα της διασκέδασης του Vegas Live Stage, μαζί με τους Γιώργο Βελισσάρη, Χαρά Βέρρα, και Πέτρο Ίμβριο.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ηλιάδη μπήκε στη «Φάρμα» – Αυτή η τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση της σε νυχτερινό σχήμα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5190010375752310546
Σχόλια
item