Αυτές είναι οι δουλειές του σπιτιού που θα σε χαλαρώσουν αν έχεις... νεύρα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποιες μπορεί να είναι οι δουλειές του σπιτιού που θα σας βοηθήσουν να... ξεσπάσετε και κατ' επέκταση να χαλαρώσετε, αν έχετε νεύρα;

Δείτε ποιες είναι αυτές:

Ξεσκαρτάρισμα της αποθήκης

Πόσες φορές έχεις πει να μπεις στην αποθήκη (ή στα πατάρια) και να πετάξεις όσα σου είναι αχρείαστα; Μάλλον αρκετές. Αν έχεις νεύρα, ιδού μία καλή ευκαιρία να κάνεις ένα γερό ξεσκαρτάρισμα, το οποίο όλο αναβάλλεις είτε γιατί δε βρίσκεις το χρόνο είτε δεν έχεις τη διάθεση.

Καθάρισμα της βιβλιοθήκης

Στο γενικό ξεσκόνισμα περιλαμβάνεται και η βιβλιοθήκη, αλλά μερικές φορές ξεσκονίζουμε τα κενά που φαίνονται. Αν έχεις νεύρα, είναι μία καλή ευκαιρία να κατεβάσεις όλα τα πράγματα από τη βιβλιοθήκη, να τα καθαρίσεις και μετά να τα τακτοποιήσεις σε σειρά. Και να πετάξεις όσα δεν σου χρειάζονται.

Τρίψιμο του πατώματος

Ένα σχολαστικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα είναι ο, τι πρέπει για την περίσταση. Μάλιστα, όλοι συμφωνούν ότι το σκούπισμα είναι από τους καλύτερους τρόπους εκτόνωσης.

Καθάρισμα των τοίχων

Αυτός και αν είναι ο καλύτερος τρόπος για εκτόνωση. Και όταν έχεις μικρά παιδιά, σίγουρα θα υπάρχουν σημεία που τα έχουν ζωγραφίσει ή λερώσει. Οπότε, ορίστε μία καλή ευκαιρία και οι τοίχοι να καθαρίσουν κι εσύ να εκτονωθείς.

\Καθάρισμα του στρώματος

Το στρώμα, λένε οι ειδικοί είναι από τα αντικείμενα του σπιτιού που μπορεί να αποτελέσει πηγή μικροβίων. Και χρειάζεται τακτικό αέρισμα. Επίσης, χρειάζεται και να του αλλάζετε θέση. Αν έχεις νεύρα, λοιπόν, ασχολήσου με το στρώμα του κρεβατιού. Μόλις τελειώσεις, θα νιώσεις καλύτερα, λένε όσοι το έχουν δοκιμάσει.

Στρώσιμο χαλιών

Τώρα, που ο καιρός κρυώνει, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα γενικό καθάρισμα και να στρώσετε τα χαλιά. Μάλιστα, μπορείτε να ζητήσετε να σας βοηθήσουν και τα παιδιά, αν είναι σε ηλικία.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτές είναι οι δουλειές του σπιτιού που θα σε χαλαρώσουν αν έχεις... νεύρα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8900917154752266086
item