Νικηφόρος: «Η Ι.Τούνη έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον - Θα είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί» Νικηφόρος: «Η Ι.Τούνη έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον - Θα είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νικηφόρος: «Η Ι.Τούνη έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον - Θα είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί»

Ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US, παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό και μέσα σε όλα μίλησε για την Ιωάννα Τούνη η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το σόου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ιωάννα Τούνη έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον και θέλει να είναι δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάει. Φυσικά και στενοχωρήθηκα! Το J2US είναι ένα παιχνίδι για να περνάμε καλά εμείς και οι τηλεθεατές. Αλλά η ζωή έξω τρέχει και έχει άλλες προτεραιότητες».

Όσον αφορά στη ψυχολογία της Ιωάννας Τούνη το τελευταίο διάστημα, ο τραγουδιστής τόνισε πως «είναι μία πολύ όμορφη ψυχή και είμαι τυχερός που το ανακάλυψα γνωρίζοντάς την από κοντά. Είναι μαχήτρια και το αντιμετωπίζει με δύναμη. Θα είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί».

Επίσης, ο Νικηφόρος αναφέρθηκε  στο πρώτο ραντεβού με την Ιωάννα Τούνη, πριν ξεκινήσουν τα live του J2US.

\«Το πρώτο ραντεβού ήταν καθαρά αναγνωριστικό και με είχαν ρωτήσει με ποια πιστεύω ότι θα ταίριαζα. Στην πορεία μου μίλησαν για την Ιωάννα Τούνη και τη Δήμητρα Κατσαφάδου.

Όταν συναντηθήκαμε με την Ιωάννα, τραγούδησε ακαπέλα τον Χαρτοπόλεμο της Νατάσας Θεοδωρίδου και ενθουσιάστηκα. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να είμαι coach σε κάποιον που δε μπορεί να τραγουδήσει».


epirusblog.gr
5 of 5
Νικηφόρος: «Η Ι.Τούνη έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον - Θα είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5994880581303919632
Σχόλια
item