Ο Γιάννης Αϊβάζης για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Παλεύω ακόμα για να αναπνεύσω καλά»

Ο Γιάννης Αϊβάζης το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 για την περιπέτειά με τον κορωνοϊό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε στον Νίκο Χατζηνικολάου τα όσα πέρασε με την υγεία του.

«Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος νομίζω θα ήταν δυσκολότερα. Η πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ (…) Έμεινα 7 μέρες ακριβώς στο νοσοκομείο. Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος όταν νοσεί είναι να ακούει δίπλα του έναν άλλον άνθρωπο να χαιρετάει τους δικούς του και να τους λέει ότι ίσως δεν σας ξαναδώ», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Και συνέχισε για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο: «Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο νοσοκομείο υπογράφουν κι εγώ υπέγραψα, μου ζήτησαν το τηλέφωνο της συζύγου μου και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του, έγινε χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν».

«Πολλοί μπορούν να πουν πολλά. Ουσία έχει η ζωή, ουσία έχει ότι ανά πάσα στιγμή αν δεν προστατευτούμε, αν δεν προσέξουμε, ακόμα και εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου. Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Ευτυχώς και η σύζυγός μου η Μαρία και η κόρη μου το πέρασαν πιο ελαφριά».

Θετικές στον κορωνοϊό είναι τόσο η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου όσο και η κόρη τους, Ισμήνη.

«Το δικό μου φορτίο ήταν τόσο μεγάλο που νόσησε και η Μαρία και η κόρη μας. Το περάσανε ελαφριά, η Μαρία έχει εμβολιαστεί προσφάτως, η μικρή σαν παιδί το περνάει πολύ ελαφριά με δέκατα», ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης στον ANT1.


epirusblog.gr
5 of 5
Ο Γιάννης Αϊβάζης για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Παλεύω ακόμα για να αναπνεύσω καλά»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1229882920417101717
item