Οι τρυφερές βραδιές στην Κηφισιά και το νέο βήμα της Λοτσάρη Οι τρυφερές βραδιές στην Κηφισιά και το νέο βήμα της Λοτσάρη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι τρυφερές βραδιές στην Κηφισιά και το νέο βήμα της Λοτσάρη

Ο λόγος για τον Χρήστο Λεμονίδη, σύντροφο της Νίνας Λοτσάρη, που είναι και ο πιο μεγάλος θαυμαστής της. 

Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από έναν χρόνο, με τη γοητευτική performer με τις θανατηφόρες καμπύλες να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της.

Η ταλαντούχα Νίνα Λοτσάρη από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη απογειώνει τη μουσική αισθητική, σε συνδυασμό με την υψηλή γαστρονομία, στον ολοκαίνουργιο, υπέροχο χώρο «Quintessa», στην Κηφισιά. 

Εκεί, η ηθοποιός και τραγουδίστρια παρουσιάζει το Secret Concert και χαρίζει αξέχαστες βραδιές δια-σκέδασης, με τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες, διά χειρός Κωνσταντίνου Παγιάτη. 

Το ζευγάρι, που έχει ξεκινήσει πια τις δημόσιες εμφανίσεις, δείπνησε στον ίδιο χώρο το περασμένο Σάββατο και τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Σαν να ήταν το πρώτο ραντεβού, ήταν τρυφεροί μεταξύ τους, ήπιαν κρασί, μετά το φαγητό απόλαυσαν ξεχωριστά γλυκίσματα, ενώ δεν έλειπαν και οι αγκαλιές. 

Με φωνή και ερμηνευτική τεχνική βγαλμένη από όπερα, με πολλές σπουδές πάνω στο τραγούδι και τη μουσική, η Νίνα Λοτσάρη έχει αποδείξει πως διαθέτει τεράστιες δυνατότητες, αλλά και εξωτική ομορφιά. 

Άλλωστε, έχει δηλώσει αρκετές φορές πως φροντίζει να κάνει τακτικά γυμναστική, για να διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της, όπως επίσης ότι προσέχει τη διατροφή της. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα προσεγμένες και έχουν τη δική της σφραγίδα.

Πηγή: Secret

epirusblog.gr
5 of 5
Οι τρυφερές βραδιές στην Κηφισιά και το νέο βήμα της Λοτσάρη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7611126332890123521
Σχόλια

Τα καλύτερα

item