Θεσπρωτία: Δεν πέρασε από την Ηγουμενίτσα...ο Παύλος Χρηστίδης

Διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο κάνει ο Παύλος Χρηστίδης, που είναι ο νεότερος σε ηλικία εκ των υποψηφίων,  στο πλαίσιο της εκστρατείας του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής.

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου επισκέφτηκε τα Γιάννινα, όπου  παραχώρησε συνέντευξη τύπου και μίλησε στο ξενοδοχείο «Φρόντζου Πολιτεία», ενώ το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, έχει προγραμματίσει  στις 11.30 συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος στο Καφέ "Μaxim" στην Άρτα και στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει στη Δημοτική Αίθουσα Τέχνης «Θεοφάνειος» στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δεν περιέλαβε στάση στην Ηγουμενίτσα. 

Μιλώντας στα Ιωάννινα τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι "η ουσία είναι εμείς να τα ξαναβρούμε με τους πολίτες, εκεί δημιουργήθηκαν τα προβλήματα για μας. 

Δε με αφορά καμία συζήτηση για τη νομή της εξουσίας, το λέω διαρκώς τα τελευταία έξι χρόνια και το κάναμε πράξη. Το δίδυμο Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από το τέλμα».

Και πρόσθεσε: "Στόχος μου είναι να προχωρήσω με τους απλούς ανθρώπους, να αφουγκραστώ τα προβλήματά τους και να δώσω λύσεις. Σε αυτή την πορεία δεν βλέπω κανέναν από τους συνυποψηφίους μου ως αντίπαλο. 

Αντίπαλός μου είναι τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και σε αυτά τα προβλήματα θέλω να δώσω λύσεις, σε μια διαβούλευση που θα γίνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας».


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Δεν πέρασε από την Ηγουμενίτσα...ο Παύλος Χρηστίδης
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7958260982980669297
item