Έλενα Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει» Έλενα Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει»

Έλενα Παπαρίζου – UNICEF: Ο νέος ρόλος που ανέλαβε και η χαρά της για την ενασχόλησή της με τα παιδιά.

Η Έλενα Παπαρίζου ορίστηκε χθες Τρίτη 16 Νοεμβρίου η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef στην Ελλάδα! Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε η Έλενα Παπαρίζου με συγκίνηση μίλησε για αυτή την τιμητική πρόταση που της έγινε και πώς σκοπεύει να δράσει. 

Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει βρεθεί μάρτυρας σε περιστατικό βίας παιδιού κι έχει αντιδράσει.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ευθύνες που έχω αναλάβει στη ζωή μου. Δε θα είχα αναλάβει αυτή την ευθύνη αν δεν είχα χρόνο. 

Ο σύζυγός μου είναι πάρα πολύ περήφανος γι’ αυτό, χάρηκε πάρα πολύ γιατί ξέρει την αγάπη που έχω για τα παιδιά…Έχει τύχει να βρεθώ μπροστά σε επεισόδιο σωματικής ή λεκτικής βίας παιδιού και έχω δράσει, δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Και για ένα ζώο θα είχα δράσει» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Η απονομή του τίτλου της Πρέσβειρας

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, δεν έκρυψε την χαρά της για αυτή την τιμή και τον σπουδαίο ρόλο που αναλαμβάνει και ανέβασε στα social media φωτογραφίες και videos της από τη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Dionysos Zonars για την απονομή του τίτλου και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

“Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα. Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω την τεράστια ευθύνη που γίνομαι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα. Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι. Πάντα έλεγα πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας. 

Είναι! Αλλά τα παιδιά είναι παιδιά ΣΗΜΕΡΑ, και ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ευθύνη να τους δώσουμε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, χωρίς βία και αποκλεισμούς αλλά με αξιοπρέπεια και φροντίδα. Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι…”.

elena paparizou 1

Η υποδοχή του εκπροσώπου της Unicef

Από την πλευρά του ο οργανισμός, μέσω του εκπροσώπου της Unicef στην Ελλάδα Luciano Calestini, υποδέχτηκε την Έλενα Παπαρίζου, με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως είναι χαρά και τιμή να την καλωσορίζουν στον Οργανισμό και ξεκαθάρισε ότι έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους προκειμένου να καταπολεμηθούν οι δυσκολίες που βιώνουν τα παιδιά στη χώρα μας, είτε λόγω φτώχιας είτε λόγω ζητημάτων που αφορούν την ψυχική υγεία τους και όχι μόνο.

elena paparizou 2


epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1230512871031767869
Σχόλια

Τα καλύτερα

item