Άννα Παυλίδου: «Ζω ένα όνειρο, θέλω να πετύχω»

Η μελαχρινή καλλονή Αννα Παυλίδου είναι η νέα Σταρ Ελλάς 2021.

Η αλήθεια είναι πως με την εμφάνιση που διαθέτει όχι μόνο το αξίζει, αλλά είναι και για πολύ περισσότερα, καθώς έχει μεσογειακή ομορφιά και προδιαγραφές μοντέλου διεθνούς κλάσης.

Η Αννα είναι 22 χρόνων, έχει ύψος 1,80 μ. και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Μαιευτική. 

Η ίδια μίλησε για τη μεγάλη της διάκριση και τους νέους δρόμους που ανοίγονται στη ζωή της. «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Εχω γεμίσει με συναισθήματα χαράς και η αλήθεια είναι πως δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. 

Ζω ένα όνειρο, θα προσπαθήσω πάρα πολύ από εδώ και πέρα και ελπίζω να φανώ αντάξια του τίτλου και να κάνω ό,τι μπορώ καλύτερο στον διαγωνισμό Μις Κόσμος, που θα διεξαχθεί στο Πουέρτο Ρίκο, όπου θα εκπροσωπήσω τη χώρα μας», ανέφερε αρχικά η πανέμορφη Αννα στη «Secret».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τα σχέδια της μετά τη νίκη της και τις πόρτες που ανοίγονται μπροστά της. «Θέλω πολύ να πετύχω στον χώρο της μόδας και να εκπληρώσω τους στόχους μου. 

Επίσης ένα από τα όνειρα μου είναι ο χώρος του θεάματος, όπου θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και πιο συγκεκριμένα ο χώρος της τηλεόρασης, όπου θα ήθελα να δουλέψω. 

Αναφορικά με τον διαγωνισμό στον οποίο διακρίθηκα, είμαι πολύ ικανοποιημένη και είναι σημαντικό πλέον που τα καλλιστεία τα έχει αναλάβει ο Πάνος Ζήνας, ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας, που θα τα αναδείξει όπως τους αρμόζουν, γιατί τόσα χρόνια είχαν λείψει από τον κόσμο», τονίζει η νέα Σταρ Ελλάς.

Η ίδια μίλησε και για τις σπουδές της στη Μαιευτική: «Από μικρή ήθελα να γίνω μαία, γιατί μου αρέσει το θαύμα της φύσης και η επαφή με τα παιδιά. 

Φυσικά είναι κάτι που εξακολουθεί να μου αρέσει, αλλά είναι αλήθεια πως ο χώρος της μόδας με συναρπάζει ακόμα περισσότερο και είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαι από τα 15».

Τέλος, η Αννα αποκάλυψε πως, όσο και αν ακούγεται παράξενο, έχει δεχθεί κριτική για το ύψος της. Αλλωστε, από το 1.80 που βλέπει τον κόσμο ξεχωρίζει αρκετά. «Μου έχουν κάνει bullying για το ύψος μου. Ημουν πολύ μαζεμένη, δεν με έκαναν παρέα. 

Ομως τα ξεπέρασα όλα και τώρα είμαι πιο δυνατή από ποτέ. Γι' αυτό συμβουλεύω κάθε κοπέλα να αγαπάει το σώμα της όπως και να είναι και να έχει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό».

epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Παυλίδου: «Ζω ένα όνειρο, θέλω να πετύχω»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1305541718397851691
item