Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με τον Αριστομένη χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με τον Αριστομένη χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με τον Αριστομένη χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη»

Η  Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show όπου κι έδωσε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη με κεντρικό θέμα τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η  Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε όλο το χρονικό του χωρισμού, με τον πρώην σύζυγό της.

Μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της και τον χωρισμό τους η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε έτσι σαν άνθρωποι με τον Αριστομένη, δηλαδή είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές και αυτό βγήκε και στον χωρισμό, γιατί πολλές φορές στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι. 

Και βλέπεις πράγματα που ούτε τα φανταζόσουν και πολλές φορές τα βλέπεις από τα καλύτερα παιδιά και από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες. Αυτό έγινε με τον Αριστομένη, αλλά στην ουσία οι σχέσεις εγώ πιστεύω αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Δηλαδή η αγάπη παραμένει, αλλά μπορεί να αλλάξει μορφή. 

Να γίνει από ζευγάρι, από ερωτική φιλική η σχέση. Μ’ εμάς αυτό έγινε. Η αγάπη, όμως, παρέμεινε. Αισθάνθηκα μια ανασφάλεια και φόβο, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμένα δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. 

Αυτό ήταν κάτι αναπόφευκτο βέβαια, δηλαδή ένας χωρισμός σίγουρα θα συζητηθεί, αλλά εμείς δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη».

Και συμπλήρωσε: «Βλέπω ζευγάρια που χωρίζουν και ανεβάζουν σέλφι. Εμείς δεν είμαστε έτσι, γιατί τα λάθη πιστεύω ότι γίνονται εκεί, όταν κάτι είναι εν βρασμώ ψυχής. Δεν ισχύει για μένα το τώρα παντρεύτηκα πού πάω να χωρίσω. 

Αν αυτό σε κάνει να είσαι ευτυχισμένος. Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε κι έβλεπα παπαράτσι έξω από το σπίτι κι από το μαγαζί. Γίνεται πάρα πολύ και τώρα, επειδή έχει περάσει ο καιρός και δεν έχω δείξει ακόμα κάτι. 

Το βιώνω μόνη και δεν το περίμενα ποτέ ότι θα το κάνω. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, γαντζωνόμουν πάντα σε κάποιον. Είχα ανασφάλεια, δεν πατούσα στα πόδια μου».


epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με τον Αριστομένη χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8158939689448521635
Σχόλια

Τα καλύτερα

item