Άρτα: Τρία Σταθερά Σημεία Δειγματοληψίας Ζητά Ο Δήμος Αρταίων Από Τον ΕΟΔΥ

Με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την ασφάλεια των δημοτών και υπό τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες και διοργανώνονται από τον ΕΟΔΥ με την υποστήριξη του Δήμου.


Στην προσπάθεια αυτή, ο Δήμος Αρταίων από την πρώτη ημέρα της πανδημίας στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στην εθνική προσπάθεια αντίστασης κατά της πανδημίας και στήριξης των οικογενειών που πλήττονται από αυτήν. 


Έτσι, και πριν ακόμη ο Νομός Άρτας ενταχθεί στις περιοχές της χώρας με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, η Δημοτική Αρχή απευθυνόμενη στον ΕΟΔΥ και στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ζητά: 


Να υπάρχουν τρία σταθερά σημεία δειγματοληψίας καθημερινά, δηλαδή:

Ένα στο κέντρο Υγείας (παλιό Νοσοκομείο), ένα στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (στο κέντρο της πόλης) και ένα στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.


Να υπάρχει ένα κλιμάκιο για περιοδικές δειγματοληψίες καθημερινά στις τοπικές κοινότητες του Νομού, σε φορείς, μεγάλες επιχειρήσεις, υπηρεσίες. 


Είναι σημαντικό να αυξήσουμε τους δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους και ελπίζουμε ο ΕΟΔΥ να ανταποκριθεί στο αίτημά μας ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παντελής Κωλέτσος.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τρία Σταθερά Σημεία Δειγματοληψίας Ζητά Ο Δήμος Αρταίων Από Τον ΕΟΔΥ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 853910776269297468
item