Φωτιές ανάβει νέα ανάρτηση του Πολάκη - «Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές, να τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας» ζητά η κυβέρνηση Φωτιές ανάβει νέα ανάρτηση του Πολάκη - «Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές, να τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας» ζητά η κυβέρνηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φωτιές ανάβει νέα ανάρτηση του Πολάκη - «Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές, να τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας» ζητά η κυβέρνηση

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με την οποία τον καλεί εκ νέου να αποπέμψει τον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε απόψε η κυβέρνηση.

Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση του πρώην υπουργού στο Facebook για τα μονοκλωνικά αντισώματα στην οποία χαρακτήριζε μπούρδες τις αναφορές του πρωθυπουργού περί ατομικής ευθύνης των πολιτών και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου».

Η αναφορά αυτή θεωρήθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ως σαφής στήριξη του πρώην υπουργού στους αντιεμβολιαστές και για τον λόγο αυτό ο κ. Γιάννης Οικονόμου κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια.

«Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία» ανέφερε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αφορμή για την σημερινή ανάρτηση του κ. Πολάκη ήταν ο αριθμός των νεκρών που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης έγραψε:

«91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!
Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν ,οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!
Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου»
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ ….
Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους .Τις μεταλλαξεις δεν τις πιάνουν πληρως τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται στους νοσηλευόμενους στις κλινικές κοβιντ,στις Μεθ και στους θανάτους !!
Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχως δεν γίναμε Σουηδία» )
ΦΥΓΕΤΕ,ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παυλος Πολακης
13 ώρες πριν

91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2)

Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν ,οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!

Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου» ...

Δείτε περισσότερα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "2021 Ημερομηνία λήψης δείγματος ράζουν τον νέων κρουσμάτων με βάση την ημερομηνία λήψης εργαστηριακού δείγμ κρουσμάτων. κρουσμάτων όχει αναθεωρηθεί κατόπιν ελέγχου TWV δεδομένων. είναι 1, ενώ από ην ναρξη της επιδημίας χουν καταγρα ρεί συνολικά 17,168 θάνατοι. και άνω. εργαστηριακά επιβεβαιωμένων θανάτων με COVID-19 στην Ελλάδα, 19 Νοεμβρίσυ 2021 17168 2021 Ημερομηνία θανάτου ράζουν τον αριθμό νέων θανάτων βάση την ημερομηνία θανάτου κρουσμάτων και συνολικού αριθμού των θανάτων ασθενών COVID-19 παρουσιάζεται"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Daily New Deaths in Sweden Daily Deaths Deaths per Day Data as of 0:00 GMT+8 150 125 100 ม 50 75 25 Nov 18, 2021 Daily Deaths: ஙகடப 2020 2020 2021 2021 5. 2020 2021 08, 30, 22, Feb Jun Sep Jan May Sep 07 Daily Deaths 3-day moving average 7-day moving average See also: Daily Cases Graph Latest News News November 18 (GMT)"
1.088
44
327

Καλεί τον κ. Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια και υπογραμμίζει ότι «αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία». «Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία» καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Αναλυτικά ο Γιάννης Οικονόμου  ανέφερε:

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία».

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτιές ανάβει νέα ανάρτηση του Πολάκη - «Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές, να τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας» ζητά η κυβέρνηση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3629943960284204151
Σχόλια

Τα καλύτερα

item