Προβλήματα στην Αττική λόγω των βροχοπτώσεων -Έκλεισαν τμήματα της Ποσειδώνος, της Π. Ράλλη και της Λ. Κηφισού Προβλήματα στην Αττική λόγω των βροχοπτώσεων -Έκλεισαν τμήματα της Ποσειδώνος, της Π. Ράλλη και της Λ. Κηφισού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Προβλήματα στην Αττική λόγω των βροχοπτώσεων -Έκλεισαν τμήματα της Ποσειδώνος, της Π. Ράλλη και της Λ. Κηφισού

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην Αττική, διεκόπη η κυκλοφορία, λίγο μετά τις 23:00, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Συγγρού.

Λίγη ώρα αργότερα διεκόπη η διέλευση των ΙΧ και στην Πέτρου Ράλλη, από την οδό Αγίας Άννης, στο ρεύμα προς τη Λεωφόρο Κηφισού, καθώς και στον παράδρομο της Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιώς, από το ύψος της Λεωφόρου Παπανδρέου.

Πάντως, πριν από τη 1:00 τη νύχτα, η κυκλοφορία στην Πέτρου Ράλλη αποκαταστάθηκε.

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, συγκέντρωση υδάτων και προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται στην Αθηνών-Κορίνθου, στην Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου, όπως και μετά την Ιερά Οδό. Προβλήματα παρατηρούνται κυρίως στις περιοχές του Μοσχάτου, της Καλλιθέας και του Ταύρου.

Η Πυροσβεστική μέχρι τις 00:00 είχε δεχτεί περισσότερες από 80 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, κυρίως σε υπόγεια, στο Μοσχάτο και στις γειτονικές περιοχές.

Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα, χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός ατόμων από τα οχήματά τους που είχαν ακινητοποιηθεί, σε ασφαλές σημείο. Στη λαχαναγορά του Ρέντη συγκεκριμένα απεγκλωβίστηκαν 4 άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ.


epirusblog.gr
5 of 5
Προβλήματα στην Αττική λόγω των βροχοπτώσεων -Έκλεισαν τμήματα της Ποσειδώνος, της Π. Ράλλη και της Λ. Κηφισού
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 9067124259761234186
Σχόλια
item