Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Την μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή την παράσταση Good People στο θέατρο Αποθήκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα;». 

Μέσα σε όλα για, μίλησε τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη θεατρική της διαδρομή καθώς και την απόφαση να συνδυάσει τον ρόλο του ηθοποιού και του σκηνοθέτη στην φετινή της παράσταση.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι το έχεις ζυγίσει καλά. Νομίζω ότι η εμπειρία βοηθάει και το κοινό θα κρίνει το αποτέλεσμα».

«Έχει συμβεί να αρρωστήσω πάνω στη σκηνή και να παίζω άρρωστη, όπως έχει συμβεί να με πιάσουν γαστρεντερικά προβλήματα πάνω στη σκηνή που είναι και το χειρότερο. Δεν μπορούσα με τίποτα να διακόψω, αλλά ήταν μια δύσκολη στιγμή όπως έχω παίξει και με πυρετό στο θέατρο» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια.

«Την μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο. Δεν είθισται να λείπουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι λίγο περίεργο βέβαια αυτό για τη δουλειά μας, δηλαδή να είσαι αναγκασμένος να παίζεις. 

Επειδή ήταν πολύ φρέσκο το γεγονός, εκείνη την ώρα δεν το αισθανόμουν έτσι. Μετά από λίγες ημέρες όμως ήταν πολύ βοηθητικό το να παίζω στη σκηνή. 

Με βοήθησε πάρα πολύ το ότι έπαιζα και βέβαια ήταν μια πολύ καλή συνθήκη τότε γιατί παίζαμε με τον Γιάννη Μπέζο και μια πολύ καλή ομάδα» αποκάλυψε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Κάποια στιγμή με ενοχλούσε να μιλάω συνέχεια για την Ερατώ και τους Ψίθυρους Καρδιάς, τώρα πια όχι» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.



epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Την μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5038303714126601078
item