Νικολέττα Ράλλη: Παίρνει θέση υπέρ της Μαγγίρα στην κόντρα με την Καινούργιου

Το τρέιλερ για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα τη Δευτέρα φούντωσε την κόντρα της παρουσιάστρια με τη συνάδελφό της, Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω trailer του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίζεται με τους συνεργάτες της να βρίσκονται στο Παρίσι. Εκείνοι την αποκαλούν «κυρία», ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της, με την ίδια να τους απαντά «αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας».

Η Νικολέττα Ράλλη, που βρίσκεται στο ίδιο κανάλι με τη Μπέττυ Μαγγίρα, δίνει τη δική της οπτική για το τρέιλερ που προκάλεσε αντιδράσεις και τάσσεται υπέρ της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Λοιπόν κουκλάκια μου ζωγραφιστά. Μιας και έχω εμπειρία λόγω δουλειάς. Το τρέιλερ που λέτε του “ποιος είναι πρωινιάτικα” έχει γυριστεί 100% στο τέλος της εκπομπής της Παρασκευής. Όπως συνηθίζεται να κάνουν αρκετές εκπομπές μετά το πέρας τους. Για να το έχουν έτοιμο για την επόμενη», έγραψε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη και συνέχισε:

«Εάν τσεκάρετε τα ρούχα του τρέιλερ και της εκπομπής της Παρασκευής. Βάζω και στοίχημα ότι θα είναι ίδια. Πράγμα που σημαίνει ότι η Κατερίνα Καινούργιου δε θα είχε κάνει καν check in στο Παρίσι. Μα πραγματικά ποιος τις δημιουργεί αυτές τις ίντριγκες» κατέληξε η παρουσιάστρια του Open.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Ράλλη: Παίρνει θέση υπέρ της Μαγγίρα στην κόντρα με την Καινούργιου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 139988092714175035
item