Κρίστη Παπαδοπούλου: «Έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες μου, έβαζα περούκα» Κρίστη Παπαδοπούλου: «Έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες μου, έβαζα περούκα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κρίστη Παπαδοπούλου: «Έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες μου, έβαζα περούκα»

Η ηθοποιός Κρίστη Παπαδοπούλου παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» με αφορμή την παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες», στην οποία θα παίξει.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο σε πολύ νεαρή ηλικία. «Ήμουν 13 χρονών και από τύχη βρήκαν έναν καρκίνο στον ώμο. 

Ήταν σπάνιο, δηλαδή ένα άλλο παιδάκι τότε από αυτό είχε πεθάνει. Από τότε ξεκίνησα κανονικά χημειοθεραπείες, 13 κύκλους, για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήταν πολύ δύσκολο» είπε αρχικά η Κρίτη Παπαδοπούλου.

«Έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες μου, τα νύχια μου. Φορούσα μαντήλι ή περούκα στο σχολείο και μου την έβγαζαν γιατί τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν. Ένα είδος μπούλινγκ ίσως στην εποχή μας» συμπλήρωσε η Κρίστη Παπαδοπούλου.

«Με στήριξαν η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά, ο αδελφός μου που ήταν πολύ μικρούλης τότε. Ήταν πραγματικά όλοι πολύ εκεί. Νομίζω ότι αυτό μας ένωσε πάρα πολύ. 

Ήταν δύσκολο αλλά για κάποιο λόγο ήμουν πολύ έντονη προσωπικότητα. Δηλαδή όταν έμαθα ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου, είχα πάει στην κομμώτρια και της ζήτησα να μου τα ξυρίσει γιατί δεν μπορούσα να βλέπω τα παιδάκια στο νοσοκομείο που έχαναν μαλλιά», κατέληξε η Κρίστη Παπαδοπούλου.


epirusblog.gr
5 of 5
Κρίστη Παπαδοπούλου: «Έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες μου, έβαζα περούκα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7777475851119395794
Σχόλια
item