Άρτα: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου καλεί τους δικαιούχους του ΚΕΑ (ΤΕΒΑ), να παραλάβουν την ποσότητα των προϊόντων που τους αναλογεί και οι οποίοι:

- Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ

- Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη

- Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Νοεμβρίου 2021, αφορά τους εγκριθέντες για τον μήνα Σεπτέμβριο 2021 σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. 

Λόγω των νέων συνθηκών διαχείρισης της καθημερινότητας που έχει δημιουργήσει η πανδημία του covid-19 και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε Δημόσιες Υπηρεσίες, καθώς επίσης και η μετακίνηση ωφελουμένων που υπάγονται σε ευπαθείς ομάδες, ο Δήμος ενημερώνει ότι είναι αποδεκτή η παραλαβή του πακέτου από εξουσιοδοτημένο άτομο, υπό τις εξής προϋποθέσεις: 

α) H Εξουσιοδότηση φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή 

β) η Εξουσιοδότηση δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής, αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

H διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στα δημοτικά καταστήματα: Διασέλλου, 8:30 έως 10:30, Άνω Καλεντίνης (Κ.Ε.Γ.Ε) 9:00 έως 11:00, Αστροχωρίου 11:30 έως 13:30.

*Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2801475295929366627
item