Κατερίνα Στικούδη: Η εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό και τον Βαγγέλη Σερίφη Κατερίνα Στικούδη: Η εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό και τον Βαγγέλη Σερίφη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Στικούδη: Η εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό και τον Βαγγέλη Σερίφη

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ!, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της. 

Η performer και παρουσιάστρια αποκάλυψε τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της κύησης, εξήγησε πώς πήραν την απόφαση με τον Βαγγέλη Σερίφη να ονομάσουν τον γιο τους, Βύρωνα, ενώ αναφέρθηκε και στον δύσκολο τοκετό.

«Είχα βάλει 14 κιλά και όταν ζυγίστηκα είχα χάσει τα 12. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι γυναίκες πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε η μία την άλλη. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, κάθε γυναίκα χρειάζεται τον δικό της χρόνο να επανέλθει. 

Δεν υπάρχει κανόνας για το πώς πρέπει να είμαστε μετά τη γέννα. Δεν θέλει άγχος. Έρχεται ένα πλάσμα που ανατρέπει όλα τα δεδομένα σου, σε τρελαίνει, σου δίνει τόση χαρά… δεν μπορούμε να στενοχωριόμαστε για μια ζυγαριά» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Αναφορικά με τον δύσκολο τοκετό, η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε πως «η αλήθεια είναι δεν έπιασε και πολύ η ευχή “με έναν πόνο”! Ήμουν λίγο άτυχη στον τοκετό, ήταν δύσκολος. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. 

Ο κύριος Φρουδαράκης, ο γιατρός μου, και η ομάδα του ήταν στο πλευρό μου κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και τους ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου. 

Εξάλλου, έχω μάθει στη ζωή μου να μη μου έρχεται τίποτα τόσο εύκολα, ούτε στα προσωπικά, ούτε στα επαγγελματικά.

Ενώ για εννέα μήνες δεν είχα καμία ενόχληση στην εγκυμοσύνη και μπορούσα να δουλεύω κανονικά, το φινάλε ήταν λίγο επεισοδιακό. Ευτυχώς, όμως όλα πήγαν καλά. 

Με βοήθησε το σώμα μου, επειδή είμαι πολύ γυμνασμένη, είχα την πειθαρχία να ακούω τους ανθρώπους και να κάνω σωστές αναπνοές, παρέμεινα πολύ συγκεντρωμένη».

Η Κατερίνα Στικούδη εξομολογήθηκε πως ο Βαγγέλης ήταν δίπλα της στον τοκετό. «Ήταν το στήριγμά μου, όπως είναι σε όλα εξάλλου. 

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ νιώθω πάρα πολύ τυχερή. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, με αγαπάει άνευ όρων. 

Είναι πάντα δίπλα μου, όχι μόνο σαν συμβουλάτορας, αλλά και ως στήριγμα. Νοιάζεται πολύ για το μωράκι, το φροντίζει, θέλει να προσφέρει».

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια των backstage του J2US αποκάλυψε ότι ήταν γραφτό να ονομάσουν τον γιο τους Βύρωνα. «Από τα 12-13 έλεγα στους γονείς μου ότι αν κάνω ποτέ γιο, θα τον πω Βύρωνα.

Όταν γνώρισα τον Βαγγέλη Σερίφη, μου είπε πως τον πατέρα του τον λένε Βύρωνα, οπότε χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ! Είναι αυτό που λένε “σκέψου κάτι και θα γίνει”».

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Στικούδη: Η εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό και τον Βαγγέλη Σερίφη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2663774547895085619
Σχόλια
item