Χατζηδάκης: Δεν θέλουμε να ξανακλείσει συνολικά η οικονομία -Τι είπε για την εστίαση Χατζηδάκης: Δεν θέλουμε να ξανακλείσει συνολικά η οικονομία -Τι είπε για την εστίαση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χατζηδάκης: Δεν θέλουμε να ξανακλείσει συνολικά η οικονομία -Τι είπε για την εστίαση

Για την πορεία της πανδημίας, τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση αλλά και για την οικονομία μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μέτρων για τους ανεμβολίαστους και την εστίαση «δεν θέλουμε να ξανακλείσει συνολικά η οικονομία», ενώ συνέχισε λέγοντας πως η κυβέρνηση παρακολουθεί πώς εξελίσσεται η κατάσταση και στις υπόλοιπες χώρες και στηρίζεται στις απόψεις των ειδικών. 

«Εναρμονιζόμαστε με αυτά που γίνονται στην Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε πως ένας από τους στόχους της κυβέρνησης είναι η επέκταση των εμβολιασμών, ενώ επεσήμανε ότι σε γενικές γραμμές «η Ελλάδα δεν έχει πάει περισσότερο άσχημα από τον μέσο όρο της ΕΕ». 

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μέτρων, είπε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την κυβέρνηση τις προσεχείς ημέρες.

Για την εστίαση, από την άλλη, είπε ότι ζητά μεγαλύτερη χαλάρωση κάτι που είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση. 

«Είναι ένας από τους κλάδους που βεβαίως επλήγη, αλλά έχει πάρει μαζί με τον τουρισμό τα περισσότερα αντισταθμιστικά. Έχουν δοθεί 42 δισ. ευρώ για τη στήριξη της οικονομίας», τόνισε.


epirusblog.gr
5 of 5
Χατζηδάκης: Δεν θέλουμε να ξανακλείσει συνολικά η οικονομία -Τι είπε για την εστίαση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8643354958389273954
Σχόλια
item