«Οι Σερβετάλης και Λαζόπουλος θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;» «Οι Σερβετάλης και Λαζόπουλος θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Οι Σερβετάλης και Λαζόπουλος θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;»

Δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις από την απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» επειδή όπως είπε, δεν επιθυμεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του τάχθηκε απέναντί του, κάνοντας αιχμηρές αναρτήσεις για την ευκολία με την οποία αφήνει άνεργους τους συντελεστές της παράστασης.

Μετά την ανάρτηση της Φαίης Κοκκινοπούλου η οποία προκάλεσε αίσθηση και φυσικά τεράστια συζήτηση, έρχεται ο Λάκης Λαζόπουλος να στηρίξει την απόφαση του Σερβετάλη, λέγοντας ότι συμφωνεί μαζί του, αλλά παράλληλα σέβεται και το μέτρο της κυβέρνησης.

Μετά την ανάρτηση της Φαίης Κοκκινοπούλου η οποία προκάλεσε αίσθηση και φυσικά τεράστια συζήτηση, έρχεται ο Λάκης Λαζόπουλος να στηρίξει την απόφαση του Σερβετάλη, λέγοντας ότι συμφωνεί μαζί του, αλλά παράλληλα σέβεται και το μέτρο της κυβέρνησης.

Οι δηλώσεις Λαζόπουλου ήταν αρκετές για τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Αθηναΐς Νέγκα, η οποία προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο facebbok, βρίσκοντας μάλιστα και αρκετούς υποστηρικτές.

«Ο Σερβετάλης και ο Λαζόπουλος που δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό των ανθρώπων, θα έπαιζαν κανονικά και καθημερινά για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;».

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

epirusblog.gr
5 of 5
«Οι Σερβετάλης και Λαζόπουλος θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2821052996758889319
Σχόλια

Τα καλύτερα

item