Χρήστος Σαντικάι: «Η Λάουρα Νάργες είναι πηγή έμπνευσης για μένα» Χρήστος Σαντικάι: «Η Λάουρα Νάργες είναι πηγή έμπνευσης για μένα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χρήστος Σαντικάι: «Η Λάουρα Νάργες είναι πηγή έμπνευσης για μένα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες αλλά και για την καριέρα του.

«Θα έγραφα ένα τραγούδι ερωτικό για τη Λάουρα. Για εμένα είναι όλα πηγή έμπνευσης και προφανώς και η Λάουρα», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σαντικάι ενώ απέφυγε να απαντήσει στο πως βλέπει τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες στο μέλλον, αφού πιστεύει στο μάτι.

Όσον αφορά στην έκθεση που είχε από μικρή ηλικία σχολίασε: «Νόμιζα ότι η έκθεση σε τόσο μικρή ηλικία μου έκανε καλό, αλλά τελικά μου έκανε κακό. 

Όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα αυτή τη δημοσιότητα, οπότε ήταν σαν να μεγάλωνα μαζί με όλο αυτό, οπότε να κάνω κάτι σπουδαίο και να ξέρουν όλοι ποιος είμαι, δεν μου κάνει αίσθηση». 

Για το αν έχει βιώσει bullying σε μικρή ηλικία σημείωσε: «Αν βίωσα από κάποιους, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι τώρα με αυτούς». 


epirusblog.gr
5 of 5
Χρήστος Σαντικάι: «Η Λάουρα Νάργες είναι πηγή έμπνευσης για μένα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5502749444822208115
Σχόλια

Τα καλύτερα

item