Λοβέρδος: Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση Συριζαίων για να μην εκλεγώ πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Λοβέρδος: Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση Συριζαίων για να μην εκλεγώ πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λοβέρδος: Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση Συριζαίων για να μην εκλεγώ πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

«Αν το βράδυ των εκλογών είμαι η επιλογή των πολιτών, ο χαιρετισμός μου θα είναι ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δεν συνιστά επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ αλλά με το ΠΑΣΟΚ, με το κόμμα που κρίθηκε, επικρίθηκε και τώρα συγκρίνεται και υπερέχει. Άνθρωποι που είναι σε άλλα κόμματα βάπτισαν το ΚΙΝΑΛ, το σύμβολο του οποίου δε σημαίνει τίποτα. 

Το ταυτοτικό θέμα πρέπει να τελειώσει αμέσως», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στην εκπομπή «Από τις 6» στην ΕΡΤ.

Πιθανότερο είναι να υπάρξουν δύο γύροι της εσωκομματικής διαδικασίας, δηλαδή και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, είπε και τόνισε: «Να ξέρει ο πολίτης ότι αν δεν έρθει στον πρώτο γύρο δεν μπορεί να έρθει τη δεύτερη Κυριακή.

Εκείνος που έρχεται ως φίλος δεν θα παραμείνει καταγεγραμμένος, καθώς η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγορεύει τη διατήρηση σχετικού αρχείου».

Ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στο κόμμα «όποιος και να επικρατήσει», υπενθυμίζοντας ότι σε προηγούμενες μάχες έμεινε δίπλα στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόταση για συγκυβέρνηση «από τα δεξιά», σχολίασε ότι ο κ. Μητσοτάκης «θα την κάψει την απλή αναλογική».

«Μόνο ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα συμπράξω με τον κ. Μητσοτάκη. Κανείς από τους 6 υποψήφιους δεν το έχουμε θέσει. 

Υπάρχει πρόταση για συνεργασία από τα αριστερά, από τον κ. Τσίπρα. Πρώτος του είπε όχι ο κ. Κουτσούμπας, μετά ο κ. Βαρουφάκης, αλλά εμείς δεν είμαστε διασώστες, ούτε δεκανίκι», είπε σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχύει το προσκλητήριο σε στελέχη που έφυγαν από το κόμμα να γυρίσουν πίσω, είπε ο κ. Λοβέρδος σημειώνοντας ότι αυτό αφορά και στελέχη που διαγράφηκαν.

Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση ΣΥΡΙΖΑίων να μην βγω και απαντώ «ακόμα καλύτερο αφού αυτό σημαίνει μεγαλύτερη προσέλευση», πρόσθεσε.

Τέλος, σημείωσε ότι και στην εσωκομματική μάχη του 2007 «έρχονταν από άλλο κόμμα να μας επιλέξουν αρχηγό και τότε επίσης λέγαμε ότι αφού έρχονται στην κάλπη μας είναι στο χέρι μας να τους κερδίσουμε και για μετά».

epirusblog.gr
5 of 5
Λοβέρδος: Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση Συριζαίων για να μην εκλεγώ πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5059650552658122592
Σχόλια

Τα καλύτερα

item