Τα σημάδια ότι έχετε αρχίσει να πατάτε στα πόδια σας: Τα σημάδια ότι έχετε αρχίσει να πατάτε στα πόδια σας: | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα σημάδια ότι έχετε αρχίσει να πατάτε στα πόδια σας:

Τον τελευταίο καιρό έχεις παρατηρήσει κάποιες αλλαγές στον εαυτό σου και προσπαθείς να καταλάβεις που οφείλονται.

Όλοι μας έχουμε τα ups and downs μας στη ζωή και προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύψουμε γατί συμβαίνει αυτό, αλλά δε βρίσκουμε κάποια εξήγηση.

Αν, ωστόσο, δεν μπορείς ακόμα να πεις με σιγουριά ότι έχεις αρχίσει να τα βρίσκεις με σένα και να πατάς στα πόδια σου γερά, τότε τα παρακάτω σημάδια ίσως στο θυμίσουν.

Πώς θα καταλάβετε λοιπόν, ότι έχετε αρχίσει να πατάτε στα πόδια σας:

1. Νιώθεις ευγνωμοσύνη για αυτά που έχεις ήδη στη ζωή σου, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

2. Έχεις αρχίσει να βάζεις τα όριά σου στους άλλους και να διαχωρίζεις τα θέλω σου από τις αποφάσεις και τα θέλω των άλλων.

3. Έχεις σταματήσει να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου ως «θύμα» των συνθηκών, γιατί κατάλαβες ότι η ζωή σου είναι μια «αλυσίδα» συνειδητών επιλογών και αποφάσεων που πήρες εσύ για εσένα.

4. Δεν πανικοβάλλεσαι με την απόρριψη, ενώ παλιά μόνο στην ιδέα σε έλουζε κρύος ιδρώτας. Έχεις καταλάβει πια πώς όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.

5. Απορείς πλέον με τους ανθρώπους που παραπονιούνται για όλα, όλα τους φταίνε και δε δείχνουν να έχουν ουσιαστική επαφή με τον εαυτό τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Τα σημάδια ότι έχετε αρχίσει να πατάτε στα πόδια σας:
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5344903646004275205
Σχόλια
item