Γιάννενα: Απόλυτη η ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ με προσωπικό Γιάννενα: Απόλυτη η ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ με προσωπικό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Απόλυτη η ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ με προσωπικό

Από τα Γιάννενα ο Παναγιώτης Παντέλης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ

Για την απόλυτη ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ με προσωπικό, περιλαμβάνοντας τόσο την επιστροφή των 7000 υγειονομικών που έχουν τεθεί σε αναστολή καθηκόντων, όσο επίσης την παράταση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου που λήγουν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, μίλησε από τα Γιάννενα χθες ο Παναγιώτης Παντέλης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει προκηρύξει πανελλαδική κινητοποίηση των υγειονομικών για τις 11 Νοεμβρίου με τον κ. Παντέλη σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα μετά την επίσκεψή του στα νοσοκομεία της περιοχής, να τονίζει πως η κατάσταση θα χειροτερεύει διαρκώς, αποδίδοντας την κύρια ευθύνη γι’ αυτό, στην κυβέρνηση.

«Πρόκειται για ξεκάθαρη αποτυχία της κυβέρνησης ως προς την κατάρρευση του εμβολιαστικού προγράμματος και επειδή τα νοσοκομεία έχουν ξεπεράσει τις αντοχές τους. 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δεκάδες περιστατικά σε όλη την Ελλάδα που ενώ θα έπρεπε να είναι σε ΜΕΘ, δεν νοσηλεύονται εκεί αλλά σε απλές κλίνες, υπάρχουν Κέντρα Υγείας και περιφερειακά ιατρεία που κλείνουν από το μεσημέρι και μετά και η κατάσταση αυτή θα χειροτερεύει αφού τα κρούσματα θα αυξάνονται διαρκώς.

Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να μην ξαναγίνουν τα νοσοκομεία μονοθεματικά, αλλά να ενισχυθούν έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στο σύνολο των αναγκών των πολιτών», σημείωσε μεταξύ άλλων.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Απόλυτη η ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ με προσωπικό
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2856897579220981283
Σχόλια
item