Χώρισαν Κaia Gerber και Jacob Elordi μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης Χώρισαν Κaia Gerber και Jacob Elordi μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χώρισαν Κaia Gerber και Jacob Elordi μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Κaia Gerber και του Jacob Elordi μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six η Κaia Gerber και ο Jacob Elordi είναι και επίσημα χώρια, ενώ σύμφωνα με πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι, ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος.

Οι φήμες για χωρισμό τους ξεκίνησαν όταν η Κaia Gerber διέγραψε σχεδόν όλες τις αναρτήσεις της που είχαν να κάνουν με τον Jacob Elordi από το Instagram της. 

Παρ’ ότι το ζευγάρι κρατούσε χαμηλό προφίλ η Kaia είχε μοιραστεί αρκετά τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, μεταξύ των οποίων και φωτογραφίες τους από τα 20α γενέθλιά της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, τον ίδιο μήνα το ζευγάρι είχε κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί στο κινηματογραφικό gala του Academy Museum. Τότε πολλοί μιλούσαν για ένα iconic ζευγάρι που θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον για πολύ καιρό.

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο για τον χωρισμό τους και τους λόγους που επέφεραν την οριστική ρήξη, αλλά και οι δύο έχουν αναλάβει πολλά projects, με αρκετούς να πιστεύουν πως το φορτωμένο πρόγραμμά τους ήταν μια από τις αιτίες της διάλυσης της σχέσης τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Χώρισαν Κaia Gerber και Jacob Elordi μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3519537488805319221
Σχόλια
item