Τα κλάματα της Adele στη νέα της συναυλία στο Λονδίνο - Η έκπληξη που την έκανε να λυγίσει

Το πρόσωπο από το παρελθόν της, που είχε να δεί εδώ και 20 χρόνια. Στην πατρίδα της χεράκι-χεράκι με τον σύντροφό της Rich Paul.

Κυριολεκτικά... φρενίτιδα με το νέο της άλμπουμ «30» και τις εμφανίσεις της έχει προκαλέσει παγκοσμίως η Adele, η οποία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και δείχνει να είναι master του είδους στο marketing του εαυτού της. 

Μετά την συναυλία της στο Griffith Observatory στο Λος 'Αντζελες και τη συνέντευξή της στην Oprah που ακολούθησε στο αφιέρωμα «Adele one night only», που μεταδόθηκε χθές το βράδυ και από τον Alpha, ακολούθησε μια πρωτότυπη συναυλία της, στην πατρίδα της στο Λονδίνο. 

Το κοινό στο οποίο βρίσκονταν και αρκετοί επώνυμοι μπορούσαν να τις κάνουν ερωτήσεις, αλλά το highlight της βραδιάς ήταν η έκπληξη με την αγαπημένη της δασκάλα που την έκανε να λυγίσει στη σκηνή. 

Η γυναίκα που την ενέπνευσε 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Palladium την οποία μετέδωσε το ITV, μια δημοσιογράφος πήρε το λόγο και την ρώτησε για το αν υπήρχε κάποια στιγμή σε νεαρή ηλικία, ένα πρόσωπο που την βοήθησε αλλά και την ενέπνευσε στη συνέχεια στη ζωή της.

Η ανυποψίαστη Adele απάντησε πως αυτή ήταν η δασκάλα της στο δημοτικό, η κυρία Mc Donald, την οποία ωστόσο δεν ξαναείδε μετά τα 12 της χρόνια και την έκανε να αγαπήσει τη λογοτεχνία και τα μαθήματα της αγγλικής γλώσσας: «'Ηταν πάρα πολύ ήρεμη, μας νοιαζόταν και την νοιαζόμασταν. 

Της άρεσε πολύ ο χορός, ήταν αξιαγάπητη και ανυπομονούσα κάθε φορά να κάνω μάθημα μαζί της. 

Μου έκαναν πάντα εντύπωση και τα κοσμήματα που φορούσε και το πόσο κομψή ήταν». Στη συνέχεια βέβαια η κυρία Mc Donald που ήταν στο κοινό εμφανίστηκε, με την Adele να παθαίνει σοκ και να βάζει τα κλάματα.

«Είμαι περήφανη για εσένα», της είπε η δασκάλα της με την τραγουδίστρια να της λέει ανάμεσα σε αναφιλητά ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε. 

Η κυρία Mc Donald της είπε ότι τώρα πια έχει σταματήσει να διδάσκει και φροντίζει την οικογένειά της, η Adele συνέχιζε να την αγκαλιάζει κλαίγοντας, φωνάζοντας παράλληλα και στη μαμά της που επίσης ήταν στο κοινό «Μαμά το πιστεύεις;» 

Από τα κλάματα είχε χαλάσει εντελώς το μακιγιάζ της και μέχρι να κάνει το απαραίτητο ρετούς, έδωσε το μικρόφωνο στον κωμικό ηθοποιό Alan Carr να τραγουδήσει ένα από τα τραγούδια της. 

 Με τον σύντροφό της στο Λονδίνο 

Στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Oprah, είχε μιλήσει όπως είδαμε για τη γνωριμία της με τον νυν σύντροφό της και μάνατζερ του NBA, Rich Paul  και τη σχέση με τον πρώην συζυγό της, Simon Konecki ο οποίος μάλιστα έχει μετακομίσει ακριβώς απέναντι από το δικό της σπίτι για να είναι κοντά στο γιό τους Angelo.

«Με τον Rich γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια όταν βρεθήκαμε σε ένα πάρτυ γενεθλίων, να χορεύουμε μαζί στην πίστα. Αργότερα μου είπε ένα βράδυ ότι θέλει να συναντηθούμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, που μόνο επαγγελματικό δεν ήταν.

Είναι ξεκαρδιστικός, είναι πολύ ευφυής στη δουλειά του, τα κάνει να φαίνονται όλα τόσο απλά. Τώρα είναι εκεί στη γωνία και με βλέπει και...κοκκινίζω» είπε η Adele στην Oprah.

Με τον σύντροφό της η τραγουδίστρια εμφανίστηκε και στη συναυλία στο Λονδίνο με τους παπαράτσι να τους πιάνουν σε μια τρυφερή στιγμή με εκείνη να του κρατά το χέρι στο αυτοκίνητο. 

Ο πιο σημαντικός άντρας πάντως στη ζωή της αυτή τη στιγμή παραμένει ο γιός της Angelo στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και την παρακαλούθησε για πρώτη φορά στη συναυλία της στο Λος Άντζελες. 

«Ο γιός μου δεν έχει καταλάβει ακόμη ποιά είμαι. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε συναυλία μου. 

Μόνο προχθές, πριν ανέβει το νέο μου τραγούδι, καθόταν και παρακολουθούσε πόσοι άνθρωποι ήταν σε αναμονή για να το ακούσουν και μου έλεγε ενθουσιασμένος τον αριθμό»  

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους της στη συναυλία στο Λονδίνο ήταν μεταξύ άλλων oι: Samuel Jackson, Emma Watson, Naomi Campbell, Dua Lipa, Andrew Lloyd Webber.

 Πάντως το κοινό στην Ελλάδα αποθέωσε τη χθεσινή μετάδοση της συναυλίας και της συνέντευξης της Adele από τον Alpha. Δες στη photo gallery μερικά από τα σχόλια:

Photo credits Associated Press

epirusblog.gr
5 of 5
Τα κλάματα της Adele στη νέα της συναυλία στο Λονδίνο - Η έκπληξη που την έκανε να λυγίσει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4517663745589485143
item