Η Adele για το τέλος του γάμου της: «Ένιωθα ντροπή, ότι δεν έκανα το καλύτερο που μπορούσα»

Συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone παραχώρησε η Adele, η οποία παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι ο λόγος που πήρε την απόφαση να χωρίσει είναι το ότι δεν ήταν πια ο ίδιος άνθρωπος.

«Δεν ήξερα πραγματικά τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν έφταιγε ο Κρόνος ή επειδή έμπαινα στη δεκαετία των 30. 

Νόμιζα ότι ήξερα ποια είμαι, αλλά τελικά δεν ίσχυε», είπε για τον γάμο της αλλά και για το πόσο κουρέλι την έκανε το διαζύγιο. «Νιώθεις ότι αποτυγχάνεις. Ένιωθα ντροπή και ότι δεν έκανα το καλύτερο που μπορούσα».

Όσον αφορά το νέο της album είπε: «Αν δεν έβγαινε τώρα, δεν θα έβγαινε ποτέ. Θα άλλαζα γνώμη και θα σκεφτόμουν ότι έχω προχωρήσει και είναι ώρα για ένα νέο κεφάλαιο. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στο "30". Του άξιζε να κυκλοφορήσει».

Αυτός ο δίσκος, ήταν ορόσημο για την Adele καθώς ήταν μία αφορμή για να συμφιλιωθεί με τον πατέρα της, Mark Evans, λίγους μήνες πριν πεθάνει από καρκίνο. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που άκουσε τα τραγούδια της και λύθηκαν όλα τα θέματα που είχε η ίδια κατά την απουσία του.

Σήμερα η Adele ζει στο Los Angeles στο οποίο, όπως λέει, δεν πρόλαβε να ζήσει ως single. Οι νέες της φίλες, Jennifer Lawrence και Nicole Richie την βοήθησαν να ανοιχτεί και να κάνει παρέα με celebrities, κάτι που απέφευγε να κάνει στη Μ. Βρετανία. Η σχέση της με τον Αμερικανό μάνατζερ αθλητών Rich Paul έχει γίνει γνωστή και η ζωή της είναι πλέον εντελώς διαφορετική.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Adele για το τέλος του γάμου της: «Ένιωθα ντροπή, ότι δεν έκανα το καλύτερο που μπορούσα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3477816918012800327
item