Η ανατριχιαστική ιστορία της τραγουδίστριας των ABBA που έγινε πείραμα των Ναζί (βίντεο)

Η  Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ των ABBA, γνωστή ευρέως ως Φρίντα, τραγουδίστρια των ABBA, γεννήθηκε το 1945 σε ένα μικρό χωριό της Νορβηγίας, από μητέρα Νορβηγίδα και πατέρα Γερμανό στρατιωτικό.

Η αποκάλυψη πως η γέννηση της Φρίντα ήταν ένα πείραμα των Ναζί που προσπαθούσαν να φτιάξουν μια νέα γενιά με παιδιά που θα ανήκουν μόνο στην Άρια Φυλή.

Για αυτό το λόγο και επιλέχθηκαν η μητέρα της και ο Γερμανός στρατιωτικός να τεκνοποιήσουν για να δούνε την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους μέσω της ανάμειξης DNA.

Το πείραμα είχε κωδική ονομασία Λέμπενσμπορν, που σημαίνει "πηγή ζωής", και πραγματοποιήθηκε στην Νορβηγία. 

Γερμανοί στρατιωτικοί έπρεπε να ζευγαρώσουν με όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες στη Νορβηγία, που πληρούσαν τις προυποθέσεις που έβαζαν οι Ναζί.

Οι γυναίκες λοιπόν έπρεπε να είναι ψηλές, με λευκό δέρμα, ξανθιές με γαλάζια μάτια.

Υπολογίζεται ότι 12. 000 παιδιά γεννήθηκαν στη διάρκεια αυτού του πειράματος, ενώ εκατοντάδες καταγγελίες για απαγωγές παιδιών από τη Πολωνία, Γιουγκοσλαβία, Δανία και Ολλανδία δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμα.

Οι γυναίκες που γέννησαν αυτά τα παιδιά, μετά την πτώση των Ναζί εκδιώχθηκαν από τις χώρες τους, αντιμετωπίστηκαν σαν "πόρνες", ενώ πολλά από τα παιδιά κλείστηκαν σε ιδρύματα, όπου συνεχίστηκαν να γίνονται πειράματα πάνω τους.epirusblog.gr
5 of 5
Η ανατριχιαστική ιστορία της τραγουδίστριας των ABBA που έγινε πείραμα των Ναζί (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6917533884344593378
item