Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός, μετά το 8ωρο χειρουργείο -Σοκαριστικές μαρτυρίες για τη δράστιδα, «μου είχε πει ότι κάποια στιγμή θα τον σκότωνε» Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός, μετά το 8ωρο χειρουργείο -Σοκαριστικές μαρτυρίες για τη δράστιδα, «μου είχε πει ότι κάποια στιγμή θα τον σκότωνε» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός, μετά το 8ωρο χειρουργείο -Σοκαριστικές μαρτυρίες για τη δράστιδα, «μου είχε πει ότι κάποια στιγμή θα τον σκότωνε»

Καλύτερη φαίνεται πως είναι η κατάσταση του 68χρονου γιατρού ύστερα από τους πυροβολισμούς από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι, καθώς αποσωληνώθηκε, έχοντας επαφή με το περιβάλλον.

Όπως μετέδωσε το Star, οι γιατροί περιμένουν να περάσει και το επόμενο 24ωρο, με τον 68χρονο να έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, που κράτησαν οκτώ ώρες και έγιναν στο λεπτό έντερο, την ουροδόχο κύστη και τον θώρακα.

«Μου είχε πει ότι κάποια στιγμή θα τον σκότωνε»

Επίσης, μια γυναίκα στην οποία είχε μιλήσει η 49χρονη, αποκάλυψε ότι της είχε εκμυστηρευθεί πως σκεφτόταν να σκοτώσει τον γιατρό.

Μιλώντας στο Star, είπε πως «είχα μιλήσει πριν από 1,5 μήνα με αυτήν, πως δήθεν την είχε αφήσει έγκυο, την είχε βιάσει και πως ζούσε με τον γιατρό και πως κάποια στιγμή θα τον σκότωνε. Μού είχε κάνει βιντεοκλήση στις 29 Οκτωβρίου το βράδυ».

Τι υποστηρίζει ο πρώην σύντροφος της 49χρονης

Ο πρώην σύντροφος της 49χρονης μίλησε στο MEGA για την εικαστικό, περιγράφοντάς τη ως ένα άτομο εμμονικό. Ο ίδιος, δικηγόρος στο επάγγελμα, τη γνώρισε το 2016, με τους δύο τους να υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης. Σημειώνεται πως του παρουσιάστηκε ως θύμα του γιατρού.

«Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Ήταν παράλογη. Όλους τους έβλεπε εχθρούς. Αστυνόμους, εισαγγελείς, συγγενείς, εμένα» τόνισε, με τους δύο τους να χωρίζουν, αφού, όπως ισχυρίζεται, στο στόχαστρο βρέθηκε εκτός από τον γιατρό και ο ίδιος.

«Στο παρελθόν κινήθηκε και εναντίον μου. Εμφανιζόταν έξω από το σπίτι μου. Φώναζε. Είχα υποστεί επίθεση με σπρέι πιπεριού. Είχε γίνει επιθετική. 

Είχα κάνει κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα να μην με πλησιάζει, παρ' όλα αυτά στην ουσία τα αναίρεσα, προσπαθώντας να τη βοηθήσω σαν φίλος, σαν άνθρωπος», συμπλήρωσε ο πρώην σύντροφος της 49χρονης εικαστικού.

Πώς γνωρίστηκε η δράστις με τον 68χρονο γιατρό

Όπως μετέδωσε το Mega, η Κλοντιάνα εργαζόταν στο ίδιο κτίριο με τον οφθαλμίατρο. Εκεί γνωρίστηκαν και η σχέση τους κράτησε έξι περίπου μήνες. Του είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, καθώς και την αλβανική καταγωγή της, λέγοντάς του ότι καταγόταν από την Ιταλία, ενώ είχε κρύψει ακόμα και το πραγματικό της όνομα.

Απέκτησαν ένα κοριτσάκι, 12 χρόνων σήμερα, ενώ ο δικαστικός αγώνας κράτησε μία 10ετία. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων δικαίωναν τον γιατρό και βιολογικό πατέρα του παιδιού, αλλά η ίδια δεν μπορούσε να το αποδεχθεί.


epirusblog.gr
5 of 5
Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός, μετά το 8ωρο χειρουργείο -Σοκαριστικές μαρτυρίες για τη δράστιδα, «μου είχε πει ότι κάποια στιγμή θα τον σκότωνε»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2115625248861576015
Σχόλια
item