Βανέσα Αδαμοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία του Παπαζήση 7 μήνες μετά τον χωρισμό τους Βανέσα Αδαμοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία του Παπαζήση 7 μήνες μετά τον χωρισμό τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βανέσα Αδαμοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία του Παπαζήση 7 μήνες μετά τον χωρισμό τους

Μπορεί να ήταν μαζί επί 15 χρόνια, ωστόσο πριν από περίπου επτά μήνες η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Παρόλα αυτά, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις καθώς έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, ο οποίος είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Σήμερα (22/11) μάλιστα, ο Ιωάννης Παπαζήσης γιορτάζει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 43 του χρόνια για αυτό και η τραγουδίστρια θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια. 

Συγκεκριμένα, η Βανέσα Αδαμοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ιωάννη Παπαζήση με τον γιο τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά υπέροχε μπαμπά!».

Οι ευχές της Αδαμοπούλου στον Παπαζήση

Βανέσα Αδαμοπούλου φωτογραφία του Παπαζήση 7 μήνες μετά τον χωρισμό τους

"Σπάει" τη σιωπή του ο Παπαζήσης μετά το χωρισμό από την Αδαμοπούλου - «Η συζήτηση που είχαμε κάνει...»

Στην εκπομπή dot. βρέθηκε καλεσμένος ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος μίλησε με πολύ συγκινητικά και τρυφερά λόγια για τη Βανέσα Αδαμοπούλου, μετά την είδηση πως το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες πήρε την απόφαση να χωρίσει.

«Πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς. Με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά. Είμαι παρών όσο μπορώ. Αλλά είμαι πολύ τυχερός που η Βανέσα είναι μια σπουδαία μαμά και ελέγχει τα πάντα. Είναι ο κινητήριος μοχλός. 

Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου. Η μητέρα του παιδιού μου. Η δεύτερη μητέρα της ζωή μου. Έτσι είναι. Η πρώτη η μητέρα μου και η δεύτερη η μητέρα του παιδιού μου. Η μαμά είναι η ζωή.

Εννοείται τη θαυμάζω, την αγαπάω. Τα πάντα. Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου. Έτυχε να μείνει έγκυος. Άρα τι πιο ωραίο, με μια γυναίκα που αγαπάς τόσο να κάνετε ένα παιδί και να προχωρήσει η σχέση. Υπήρχε και υπάρχει τρομερή υγεία σε αυτή τη σχέση.

Η συζήτηση που είχαμε κάνει είναι ότι με το παιδί θα ολοκληρωθεί όλο αυτό το πράγμα, ό,τι και να συμβεί στη δική μας σχέση και ζωή. Πάντα τα βλέπαμε πολύ απλά τα πράγματα στη συγκεκριμένη σχέση. Ακόμη θέλω να κάνω πολλά παιδιά. 

Έλεγα πάντα ότι θα ήθελα να φτιάξω μια κλασική οικογένεια. Αν τύχαινε στη ζωή μου εγώ θα ήθελα. Δε θα βάλω σκοπό να κάνω και άλλο παιδί. Αν τύχει θα κάνω. Δε ξέρω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Παπαζήσης.

epirusblog.gr
5 of 5
Βανέσα Αδαμοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία του Παπαζήση 7 μήνες μετά τον χωρισμό τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4057289836924106770
Σχόλια

Τα καλύτερα

item