Θρίλερ στον Βόλο: Σοκάρουν τα στοιχεία για τη δολοφονία της 75χρονης – Ο δράστης έπαιζε θέατρο

Άφαντος παραμένει για τρίτο 24ωρο ο 39χρονος άντρας, ο οποίος καταζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 75χρονης στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Ο δράστης φαίνεται ότι έκανε τα πάντα για να κρύψει τα ίχνη του. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη όταν ζήτησε από την 75χρονη, η οποία τον είχε βαφτίσει, να του δώσει 2.000 ευρώ. 

Εκείνη αρνήθηκε, καθώς είχε κουραστεί να συντηρεί τον βαφτισιμιό της, που φέρεται να της είχε ζητήσει ξανά στο παρελθόν οικονομική ενίσχυση.

Ο 39χρονος καταζητούμενος έβγαλε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε θανάσιμα με τουλάχιστον 20 μαχαιριές (κάποιες εξ αυτών στο λαιμό). Στη συνέχεια, τύλιξε το πτώμα με μία κουβέρτα και το μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου διατηρούσε αποθήκη το θύμα. 

Στη συνέχεια, άρχισε να καθαρίζει τα αίματα. Πίσω του, ωστόσο, άφησε κάποιες κηλίδες (προφανώς διότι δεν είχε άπλετο χρόνο, υπό το φόβο να γίνει αντιληπτός από γείτονες), οι οποίες τον πρόδωσαν στους αστυνομικούς που τις διέκριναν και εντόπισαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Το πρώτο 24ωρο, πριν ακόμα οι Αρχές εντοπίσουν το πτώμα, ο 39χρονος προσποιούνταν στη γειτονιά ότι ανησυχεί για τη νονά του και ότι δεν έχει ιδέα που βρίσκεται. Φαινόταν να συνεχίζει τη ζωή του, επιδιώκοντας να μην τον υποψιαστεί κανείς.

Όταν τελικά εντοπίστηκε η σορός στο υπόγειο και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, τότε κάλεσε αρχικά τη γυναίκα του από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια την Αστυνομία.

«Εγώ τη σκότωσα. Πηγαίνω να αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε. Ύστερα από τα δύο αυτά τηλεφωνήματα το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου έπαψε να εκπέμπει. 

Οι αστυνομικοί τον έχουν αναζητήσει στο σπίτι του, στο κατάστημα όπου εργαζόταν περιστασιακά και σε όλους τους χώρους όπου θα μπορούσε να βρίσκεται με άτομα του στενού του περιβάλλοντος. Ωστόσο, ο 39χρονος δεν εντοπίστηκε. 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο, ενώ δε μπορούν να κάνουν εκτίμηση για τα σχέδιά του. Το σίγουρο είναι, όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές, ότι το πιθανότερο είναι να μην καταφέρει να κρύβεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι ο καταζητούμενος δεν είναι η πρώτη φορά που αναζητείται από τις Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει για σειρά ποινικών αδικημάτων. 

Στην 75χρονη γυναίκα εμφανιζόταν ως άτομο που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε την ανάγκη της.

Το θύμα είχε χάσει το σύζυγό του και ζούσε με τον 45χρονο γιο της, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Την ώρα του άγριου εγκλήματος ο 45χρονος βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο, καθηλωμένος στο κρεβάτι του.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είχε κάποιον άλλο στη ζωή για να τον φροντίζει, πέραν της μητέρας του, και πλέον έχει μείνει μόνος.

epirusblog.gr
5 of 5
Θρίλερ στον Βόλο: Σοκάρουν τα στοιχεία για τη δολοφονία της 75χρονης – Ο δράστης έπαιζε θέατρο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5692264682148377045
item