Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα από την Άρτα Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα από την Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα από την Άρτα

Ζωή μέσα από το θάνατο της έδωσε μια 61χρονη γυναίκα από την Άρτα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων...
Η άτυχη γυναίκα το περασμένο Σάββατο παρασύρθηκε από μοτοποδήλατο στην περιοχή του Σκοπευτηρίου Άρτας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 61χρονη ήταν κλινικά νεκρή.

Οι συγγενείς επιδεικνύοντας το μεγαλείο της ψυχής τους και παρά τον πόνο της απώλειας της αγαπημένης τους, αποφάσισαν να συναινέσουν στη διαδικασία και να δωρίσουν τα όργανα της γυναίκας προσφέροντας απλόχερα ζωή σε άλλους συμπολίτες μας.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr η διαδικασία της δωρεάς πραγματοποιήθηκε  χθες το βράδυ ενώ από τη δότρια ελήφθησαν οι νεφροί και οι οφθαλμοί.

«Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού καθώς και την βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης.

Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου και εγώ προσωπικά,  εκφράζουμε τα  συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της εκλιπούσης και τους ευχαριστούμε για το ανθρώπινο μεγαλείο τους καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου αποφάσισαν να γεφυρώσουν την ζωή με τον θάνατο.

Το Δ.Σ. του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το προσωπικό  του Νοσοκομείου μας καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων μεταμόσχευσης που συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων
», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Σπύρος Δερδεμέζης.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της μία 61χρονη γυναίκα από την Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8031682884794197906
Σχόλια

Τα καλύτερα

item