3 σημάδια ότι δεν αξίζει να βγείτε δεύτερο ραντεβού μαζί του

Το πρώτο ραντεβού είναι κρίσιμο για να δείτε πως τα πάτε και αν ταιριάζετε με τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας. Το πώς θα εξελιχθεί το πρώτο ραντεβού θα συμβάλει στην απόφαση σας να ξαναβγείτε ή όχι με αυτόν τον άνθρωπο.

Ποια είναι όμως τα σημάδια που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι δεν κάνει για εσάς;

Είναι αγενής

Αν το να μιλάει άσχημα σε παρκαδόρους, σερβιτόρους και γενικά μιλάει με ύφος και νομίζει πως είναι ανώτερος όλων, τότε δεν έχεις και πολλά να πεις με ένα τέτοιο άτομο.

Κοιτάζει όποια γυναίκα περνάει

Φυσικά και αν περάσει από μπροστά σας ένας πολύ όμορφος και εντυπωσιακός άνθρωπος, είτε γυναίκα, είτε άντρας θα κοιτάξετε και οι δυο. 

Αυτό, είναι όμως πολύ διαφορετικό από το να γυρνάει το κεφάλι του για να κοιτάξει την κάθε κοπέλα που περνάει από μπροστά σας. Δεν σέβεται το άτομο που βγήκε μαζί του και δεν του αφιερώνει τον χρόνο του. Όχι επειδή κοιτάει αλλού, αλλά επειδή δεν προσέχει εσένα.

Μιλάει για την πρώην

Είναι πολύ λογικό μέσα στη γνωριμία να ρωτήσετε ο ένας τον άλλον σε τι φάση βρίσκεστε, με έναν διακριτικό τρόπο όμως. Όλοι έχουμε παρελθόν, όμως το να βγαίνουμε με ένα νέο άτομο και να μιλάμε για τους πρώην μας, εκτός από αγενές και ασεβές, είναι και πολύ άσχημο για αυτό που πάμε να δημιουργήσουμε.

epirusblog.gr
5 of 5
3 σημάδια ότι δεν αξίζει να βγείτε δεύτερο ραντεβού μαζί του
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4865873029302450280
item