Η ιστορία του ψηλότερου άνδρα στον κόσμο - Είχε ύψος 2.75 μέτρα (φωτο) Η ιστορία του ψηλότερου άνδρα στον κόσμο - Είχε ύψος 2.75 μέτρα (φωτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η ιστορία του ψηλότερου άνδρα στον κόσμο - Είχε ύψος 2.75 μέτρα (φωτο)

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στην πιθανότητα λήψης πρόσθετων περιοριστικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους.

Ο Ρόμπερτ Πέρσινγκ Γουάντλοου, γνωστός και ως ο γίγαντας του Άλτον και ο γίγαντας του Ιλινόις, ήταν ένας Αμερικανός που ήταν το ψηλότερο άτομο στην καταγεγραμμένη ιστορία.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Alton, Illinois, μια μικρή πόλη κοντά στο St. Louis, Missouri και είχε ως μωρό φυσιολογικές διαστάσεις. Καθώς μεγάλωνε όμως έπαιρνε διαρκώς μπόι ώσπου έφτασε τα 2.75 μέτρα.

Ο Γουάντλοου έγινε διασημότητα μετά την περιοδεία του στις ΗΠΑ το 1936 με το τσίρκο, κάνοντας εμφανίσεις στο Madison Square Garden και στο Boston Garden! 

Κατά τις εμφανίσεις του, ντυνόταν με τα καθημερινά του ρούχα και αρνήθηκε πολλάκις το αίτημα του τσίρκου να φορέσει καπέλο και διάφορες στολές για να είναι πιο εντυπωσιακός.

Το 1938, έβγαζε λεφτά κάνοντας μια προωθητική περιοδεία με την International Shoe Company, η οποία προφανώς του έφτιαχνε και ειδικά παπούτσια και διέθετε μεγάλη σωματική δύναμη μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

epirusblog.gr
5 of 5
Η ιστορία του ψηλότερου άνδρα στον κόσμο - Είχε ύψος 2.75 μέτρα (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5211919353219892726
Σχόλια
item