Πρέβεζα: Αλλάζει στάση η Πρέβεζα σχετικά με εστίαση απεργία....Συμμετέχει τελικά στην 24ωρη απεργία

Αλλάζει στάση τελικά ο Σύλλογος Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας μετά τις αντιδράσεις επαγγελματιών και έτσι συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, μετά από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του συλλόγου Σπύρο Κόκκαλη, από τον οποίο ζητήσαμε να μας πει γιατί άλλαξε στάση ο σύλλογος και τελικά συμμετέχει στην απεργία της Τρίτης.

”Απουσιάζω τις τελευταίες ημέρες από την Πρέβεζα και δεν είχα σωστή εικόνα. Επικοινώνησα με ορισμένα μέλη του συλλόγου, αλλά και με επαγγελματίες και κανείς δεν απαντούσε με σιγουριά τι θα κάνει. Όσους πήρα μου είπαν ότι θα παραμείνουν ανοικτά ως επιχειρήσεις. 

Τους είπα ότι θα βγάλω ανακοίνωση ότι θα είμαστε ανοικτά και κανείς δεν είπε το αντίθετο. Έτσι και έκανα στέλνοντας ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε. 

Όμως σήμερα πληροφορήθηκα από συναδέλφους ότι υπήρξε έντονη αντίδραση από μέλη μας τα οποία θέλουν να κλείσουμε. Έτσι λοιπό ο σύλλογος μας αποφασίζει να κλείσεις τις επιχειρήσεις μελών του την Τρίτη 16 Νοεμβρίου.

Στηρίζω την επιθυμία της πλειοψηφίας των συναδέλφων μου και ζητώ να υπάρξει καθολική συμμετοχή στην απεργία”.

Ρωτήσαμε τον κ. Κόκκαλη τι σκέφτεται να κάνει σχετικά με τα διοικητικά του συλλόγου, αλλά και πότε θα γίνουν εκλογές.

”Εδώ και τρία χρόνια έχω πει σε συναδέλφους μου να τους παραδώσω τα βιβλία και τα καταστατικά του συλλόγου και κανείς δεν βρέθηκε να αναλάβει. Στις τελευταίες εκλογές τους δήλωσα ότι δεν έχω σκοπό να ξανά δηλώσω υποψηφιότητα. 

Όποιος από τους συναδέλφους επιθυμεί να αναλάβει ας έρθει να συζητήσουμε. Εγώ από την πλευρά μου θα στηρίξω όποια νέα προσπάθεια βρεθεί να αναλάβει τα ινία του συλλόγου” κατέληξε ο κ. Κόκκαλης.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αλλάζει στάση η Πρέβεζα σχετικά με εστίαση απεργία....Συμμετέχει τελικά στην 24ωρη απεργία
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 9053809881463690744
item