Άρτα: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 220.000 ευρώ για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην Τ.Κ. Ανέζας

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το αίτημα χρηματοδότησης 220.000 ευρώ, για την ασφαλτόστρωση κεντρικών οδών της Τοπικής Κοινότητας Ανέζας του Δήμου Άρτας. Το ποσό προορίζεται για την κάλυψη δαπανών σε όλα τα στάδια της εργασίας.


Το έργο έρχεται να καλύψει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο, εντός του οικισμού στο χωριό Ανέζα του Δήμου Άρτας, κατά την πρόσφατη εκτέλεση έργων αποχέτευσης. Η διέλευση των δικτύων αποχέτευσης, κατέστησε επιτακτική την εκ νέου ασφαλτόστρωση των δρόμων.

Το αίτημα αποκατάστασης του οδοστρώματος είχε ξεκινήσει πριν καιρό από την τοπική κοινότητα: τους κατοίκους, τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους. Ιδιαίτερα, για το θέμα, είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Άρτας, κ. Γιώργο Στύλιο ο πρώην και ο νυν αντιδήμαρχος της περιοχής.

Με αφορμή την απόφαση έγκρισης της χρηματοδότησης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας, κ. Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το πρόβλημα στην Ανέζα, ήρθα σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, για το ενδιαφέρον που έδειξε και την έγκριση του ποσού των 220.000 ευρώ που είχε ζητήσει ο Δήμος Αρταίων. 

Το έργο αποκαθιστά τις ζημίες στο οδόστρωμα, επαναφέρει την ασφάλεια τόσο για τα διερχόμενα οχήματα όσο και για τους πεζούς και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του χωριού».


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 220.000 ευρώ για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην Τ.Κ. Ανέζας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5075802643685289002
item