Στις 22 και 29 Νοεμβρίου τα debates με τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ, στις 8 Δεκεμβρίου το τρίτο

Σε κλίμα συναίνεσης έγινε η πρώτη συνεδρίαση των εκπροσώπων των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής με την προεδρία της ΕΔΕΚΑΠ στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη. 

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί και αύριο Τετάρτη, ώστε να κλειδώσουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής.

Οι προτεινόμενες ημερομηνίες για τα debate είναι 22 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ και στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ3. Την ίδια ώρα επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του protothema.gr καθώς υπήρξε κοινή συμφωνία να γίνούν με το το μοντέλο του 2017.

Στη συζήτηση προέκυψαν κάποιες ενστάσεις υπήρξαν από την εκπρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου

Η Έφη Χαλάτση, πρότεινε μεταξύ άλλων να γίνει ένα debate και μέσω zoom, το οποίο όμως απορρίφθηκε από τους υπόλοιπους. Μικρές διαφωνίες υπήρξαν για τις θεματικές που θα αφορούν τα debate.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Λοβέρδου, Σπύρος Καρανικόλας, ζήτησε να είναι πολυθεματικές και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην υποβολή ερωτήσεων μεταξύ των υποψηφίων με ελεύθερο θέμα. Σε αυτό, υπήρξαν κάποιες αντιρρήσεις από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, πρότεινε μεταξύ άλλων να συζητηθεί η πανδημία και το δημογραφικό.

Στη σημερινή συνεδρίαση, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ, Θεόδωρος Καπετανάκης, στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά Μανώλης Όθωνας, Χρήστος Πρωτόπαπας και Νίκος Βοσδογάνης και οι πέντε εκπρόσωποι με εξαίρεση την πλευρά του Χάρη Καστανίδη, καθώς ο Αιμίλιος Σαπρανίδης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου ορίστηκε εκπρόσωπος η Έφη Χαλατση. Από την πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου θα είναι ο Σπύρος Καρανικόλας

Ο Βαγγέλης Τσόγκας εκπροσωπεί τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Μιχάλης Λούπης τον Παύλο Γερουλάνο, ο Νίκος Μπήλιος τον Παύλο Χρηστίδη και ο Αιμίλιος Σαπρανίδης τον Χάρη Καστανίδη. 

Αύριο το απόγευμα στις 17:00 θα συνεχιστεί η συζήτηση για να κλειδώσουν οι οριστικές ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα debate.

epirusblog.gr
5 of 5
Στις 22 και 29 Νοεμβρίου τα debates με τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ, στις 8 Δεκεμβρίου το τρίτο
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5580996698177478699
item